Нездатний захистити навіть власні таємниці: Хакери злили у соцмережі листування нового глави контррозвідки ФСБ

Невідомі хакери виставили на продаж масив електронних даних, які, як стверджується, належить новому главі контррозвідки ФСБ генералу Олексію Комкову. На це звернуло увагу видання Astra, передають Патріоти України.

Як повідомляється, інформація була злита через Telegram-канал BlackMirror, який з 2019 року продає зламані листування російських чиновників. А на підтвердження її автентичності було оприлюднено одне з особистих фото генерала, де він позує з більярдним києм у компанії своїх друзів.

При цьому раніше невідомі злили пошту його дружини Тетяни. Як зазначав тоді український ресурс Osint-бджоли, за час своєї служби у ФСБ новий очільник її контррозвідки нажив собі «багато ворогів усередині контори», завдяки чому й було отримано доступ до його акаунтів та інших «дуже цікавих документів».

Комков очолив так звану «5-ту службу», відповідальну за провал з оцінкою соціально-політичної обстановки в Україні на початку повномасштабного вторгнення РФ, у червні 2024 року, змінивши на цій посаді свого колишнього начальника Сергія Бесєду.

Іронічно також і те, що раніше новий глава контррозвідки ФСБ, нездатний встежити навіть за особистим листуванням, був начальником управління власної безпеки російської спецслужби.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

За кордоном взяв собі прізвище Андерсон: Молодша донька Віри Брежнєвої закрутила роман із росіянином (фото)

п’ятниця, 23 серпень 2024, 15:00

Молодша донька співачки Віри Брежнєвої – Сара Кіперман – закрутила роман з бойфрендом-росіянином. Принаймні так стверджують ЗМІ, передають Патріоти України. Обранцем 14-річної Сари нібито став Андрій Бенедіктов, який родом з Москви. Чоловік, за даними ...

У Волгоградській області РФ ув'язнені взяли заручників, є вбиті серед співробітників колонії (відео)

п’ятниця, 23 серпень 2024, 14:40

У виправній колонії №19 Вологодської області Росії ув'язнені 23 серпня захопили заручників. Про це пропагандистське агентство "РІА Новостии" повідомляє з посиланням на джерело у Федеральній службі виконання покарань, передають Патріоти України. У новин...