Незвичайні автопригоди: Побачивши позашляховик без водія, жінка з переляку протаранила дві автівки (відео)

Учасники ДТП не зазнали ушкоджень.

Незвичні автопригоди оформили сьогодні патрульні у Києві. Позашляховик без водія 29 березня на Володимирському узвозі спровокував ДТП: жінка з переляку протаранила дві автівки. Про це повідомляє Патрульна поліція Києва, передають Патріоти України.

"Попередньо: водійка автомобіля Renault не поставила свій автомобіль на ручні гальма. Через це автівка самовільно поїхала з місця паркування та спричинила ДТП з автомобілем Mitsubishi. Після події водійка Mitsubishi наїхала на автомобілі Hyundai та Mercedes. Свої дії жінка пояснила тим, що після першої автопригоди була сильно схвильована", - йдеться у повідомленні поліції.

Учасники ДТП не зазнали ушкоджень.
На кермувальниць автомобілів Renault та Mitsubishi патрульні склали протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...