Незвична тактика окупантам не допомогла: ЗСУ показали відбиття ворожої атаки у Часовому Яру (відео)

Бійці ЗСУ показали чергове відбиття ворожої атаки. Кадри зафіксовані у Часовому Яру на Донеччині. Про це пише журналіст Юрій Бутусов у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України.

Вночі 22 травня російські окупанти атакували місто Часів Яр Донецької області. Противник використав незвичну тактику, намагаючись прорватись на броні з мінним тралом. Однак бійці ударної групи "Чорний лебідь" 225-го штурмового батальйону артилерією накрили БМП, уразили танк, а його екіпаж добили скидами з дронів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пристрасті навколо Содоля. Чому українські вищі командири ворогують і як це відбивається на полі бою - Ігор Луценко

вівторок, 25 червень 2024, 22:55

"Шановний український народе, активісти і просто небайдужі! . Звертаю вашу увагу на те, що головна битва сьогодення — це не бої за Карлівку, Новоолександрівку чи Вовчанськ. Набагато більша вирішальність — у двобої різних поколінь військових. І мова не...

Нелюди, що сміють казати про братерство: Z-блогери хваляться, як здали дівчину в катівню за українську мову

вівторок, 25 червень 2024, 21:55

Журналіст Денис Казанський розповів про трагедію, котра спіткала українська молода патріотка, намагаючись в чомусь переконати рашистів . "Росіяни самі не помітили, як перетворилися на монстрів - кровожерних і безжальних. Ексепримент чекістів із дегуман...