"Ні на що не натякаю, але...": Відомий волонтер звернув увагу на карту Придністров'я

У неділю, 18 серпня 2024 року, голова благодійного фонду "Повернись живим", що займається технічним оснащенням Сил оборони України, учасник війни і сержант резерву морської піхоти ВМСУ Тарас Чмут опублікував допис щодо Придністров'я. Пост з'явився на його сторінці у мережі Х, передають Патріоти України.

"Ні на що не натякаю, але...", - написав Чмут й долучив до цих слів мапу Молдови з виділеною червоним кольором територією самопроголошеної "Придністровської Молдавської Республіки".

Українські націонал-патріотичні сили вже не перший рік закликають нейтралізувати російський окупаційний контингент у "ПМР" та взяти під контроль розміщені там склади з боєприпасами радянського зразка. Переважну більшість населення Придністров'я складають етнічні українці.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські окупанти захопили Нью-Йорк на Донеччині - соцмережі

неділя, 18 серпень 2024, 20:23

Українськими пабликами та телеграм-каналами, які ведуть військові, розходиться інформація, що РФ повністю захопила Нью-Йорк Донецької області, передають Патріоти України. Офіційно це ні Україна, ні Росія не підтверджували. На картах, які публікують укр...

Росіяни можуть досі не вірити, що війна проти України була помилкою, - британський політолог

неділя, 18 серпень 2024, 20:02

Росіяни можуть досі не вірити, що війна проти України була помилкою, не кажучи вже про те, що настав час укладати мир. При цьому після захоплення ЗСУ частини Курської області дехто відчуває злість на українців як ніколи. Про це у своїй статті для The S...