Ні, не через 2-3 тижні: Арестович здивував прогнозом, коли закінчиться війна

Радник офісу президента Олексій Арестович зробив цікавий прогноз про те, як далі розвиватиметься війна. Він вважає, що заморожувати фронт Україна не буде, адже зараз у військових є все для подальшого наступу. В ефірі з Марком Фейгіним Арестович зазначив, що ситуація змінюється дуже швидко, передають Патріоти України.

Раніше він робив прогнози про те, як діятиме РФ, проте найближчим часом ситуацію можуть змінити і результати виборів в США. "Воно так руйнується швидко і стрімко, що я вже вірю в те, що там все може набагато швидше статися... Я можу дати одне цікаве міркування: перше засідання нового Конгресу США 3 січня. Як ви думаєте, що буде відбуватися в найближчі півтора місяці до цієї дати? Буде дуже щільна робота американських еліт з вироблення нової стратегії в усіх відношеннях: китайська угода, іранська угода...", - розповів Арестович.

За словами радника ОП, в США формально ділитимуть комітети в парламенті. На тлі провалу Трампа думка політиків змінюється, це може торкнутися і того, як Вашингтон допомагає Україні.

"Я впевнений майже на 100 відсотків, що військова допомога Україні збільшиться. Думаю, що може зменшитися фінансова допомога, тому що це кістка тому електорату республіканському... Але військова точно посилиться... У завдання Сполучених Штатів точно не входить програш України в конфлікті з Росією і заморожування війни за сумою причин, які багато разів обговорювали. Тому що тоді Захід і США втрачає взагалі якесь значення, а Китай різко посилюється", - зазначив радник ОП.

На тлі всього цього Україна, вважає Арестович, не припиняє діяти і активно досягає нових успіхів на фронті. До січня ЗСУ будуть і далі "відбивати" свої території. "Але є ще один момент. Щоб ви робили, шановні глядачі, якщо ви були б військовим політичними керівництвом України і розуміли, що через півтора місяці ситуація може бути зовсім іншою? Я скажу. Дуже інтенсивно відбивали б територію, бо невідомо, раптом 4 січня оголосять що війні кінець, хіба мало... Мені здається, що ніякої заморозки близько не буде... Інструменти є, 8 бригад звільняються, бажання є, час є, напрямок є... Поїхали", - резюмував Арестович.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...