"Ніби мурахи б'ються за стару виноградину": Російський комік безглуздо пожартував про Ізюм, де мучили людей (відео)

Російський комік, який з 2014 року засуджує злочинний режим Кремля, Данило Поперечний невдало пожартував про українське місто - Ізюм. Він видав такий "жарт", який блискавично розлютив українців, зазначають Патріоти України.

"Мені здається, що назви міст в СНД, коли їх придумували, взагалі не готувалися до того, що там буде війна. Коли я читаю новину, в якій написано типу: "Вже три дні йдуть запеклі бої за Ізюм". Ну, я ж теж людина. Я не можу співпереживати цьому. Це ж маячня якась. Ніби мурахи б'ються за стару виноградину", - сказав Поперечний.

Українці прийшли в сказ від такого цинізму. Вони написали багато гнівних коментарів:

  • "100 тисяч лайків людині, якій смішно через геноцид"
  • "Можливо, перед тим як створювати жарти, варто розширювати кругозір і думати, що ця трагедія болить у мільйонів людей? Це аналогічно, якби спалили твій будинок і сім'ю, а хтось з боку говорив, що добре горить. Ху*овий жарт"
  • "Про Ізюм п*здец смішно... Півтисячі закатованих і вбитих мирних жителів - привід поржати над назвою міста"
  • "Буде смішно, коли ти зустрінеш українців після такого жарту"
  • "Нелюдяно і бридко. Повернеться все до тебе бумерангом"

Реакція Данила Поперечного на хейт

Варто відзначити, що після скандалу в мережі Поперечний відразу ж записав відео, в якому пояснив свій жарт. Він сказав, що ЗМІ вирізали початок і кінець його жарту і вийшло так, ніби він сміється над тим, що сталося в Ізюмі.

"Мені почали надсилати заголовки про те, що я нібито іронізував над подіями, що відбуваються в Ізюмі. Повторю про всяк випадок, всім відомо, хто я такий, чим я займаюся, яка у мене позиція щодо війни... Щодо розгону про Ізюм. Жарт полягав не в тому, що відбувається в містах, а в тому, як вони називаються. Тому на початку цього блоку я сказав: "Як кльово звучить Сан-Франциско, Джексонвіль, і які назви в пострадянському просторі", - сказав Поперечний.

Він додав, що просто намагався розрядити обстановку і повеселити людей, які в шоці від того, що зараз відбувається. "Тому що я сам таким є. Якщо ви порахували, що цей жарт занадто і ви на мене за це розлютилися – ваше право", – додав комік.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бійці 92-ї ОШБр під Куп'янськом знищили 40 ворожих бронемашин, що атакували українські позиції (відео)

субота, 28 вересень 2024, 23:25

Бійці підрозділу "Ахілес" із 92-ї ОШБр імені кошового отамана Івана Сірка відбили механізовану навалу окупантів на куп'янському напрямку та знищили чи вивели із ладу 40 ворожих бронемашин із 50. Відеозапис із фрагментами бойової роботи українських воїн...

У Росії з'явився новий "Пригожин", котрий грозиться дійти до Москви

субота, 28 вересень 2024, 22:55

У серпні в публічному просторі замиготів глава ПВК Паладін Георгій Закревський, якого називають "другим Пригожиним". Однак навряд чи він або будь-хто інший зараз здатний організувати подібний заколот у країні-агресорі Росії. Про це заявив політолог, до...