Нічого свого не шкодують: Російські військові розбомбили дитячу льодову арену на Курщині (фото)

Російська авіація розбомбила в селі Заолешенка Курської області дитячу льодову арену, що була збудована російською компанією Газпром у 2020 році. Про це заявив експерт з аналізу відкритих даних німецького таблоїда Bild Юліан Рьопке, передають Патріоти України.

Комплекс складався з тренажерної зали, класу хореографії та льодового поля. Там займалися учні восьми прилеглих шкіл. Експерт нагадав, що в серпні 2024 року село Заолешенка та місто Суджа перейшли під контроль українських військових. Під час боїв російська авіація завдала удару по льодовій арені керованою фугасною авіабомбою.

Снаряд влучив просто в будівлю, спортивний центр повністю зруйновано. "Росія не зупиняється перед знищенням власної інфраструктури, зайнятої українцями, і використовує ту саму зброю, що і в Україні, щоб вибити українських солдатів. При цьому знищується все, що знаходиться там, будь-яка будівля. Росія не робить різниці між українською і російською територією, якщо там противник. Це не виняток, а правило", - вважає Рьопке.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Скабеєвої в студії обговорювали нові українські ракети і двічі зламали язика на "Паляниці" (відео)

четвер, 29 серпень 2024, 22:40

"Казус беллі по-російськи. Z-пропагандисти у прямому ефірі зламали щелепи, проваливши простенький тест на "Паляницю"", - іронізує Юрій Бутусов.

Огляд ситуації в зоні бойових дій станом на 29 серпня 2024 року - Злий Одесит

четвер, 29 серпень 2024, 22:10

Сьогодні 29 серпня. Триває 918 доба оборони України проти російської навали. На шляху до Покровська російські окупанти зайшли в Новогродівку, але зупинилися під териконами та в Гродівці. Очікувано росіяни почали рух на Селидове що створює загрозу для К...