Ніякі таємні місії від Путіна, Цзіньпіна, Трампа: Політолог розповів, чому Орбан раптово завітав до Києва "миритися"

Орбан не приїхав ні з якими таємними посланнями від Путіна, Трампа чи ще когось, – Вадим Денисенко

"Про візит Орбана. Орбан не приїхав ні з якими таємними посланнями від Путіна, Трампа чи ще когось. Орбан хоче виторгувати собі місце одного з посередників в майбутніх переговорах. І позиція посередника є для нього архіважливою з двох причин: по-перше, він має серйозні внутрішні проблеми з опозицією, яка дихає йому в потилицю (між іншим, опозиція уникає українського питання). А, по-друге, він має проблеми з ЄС. Позиція посередника дозволить вирішити обидві проблеми", - про це у Фейсбуці пише Вадим Денисенко, інформують Патріоти України.

"Тепер щодо нас. Знаючи ці слабкості Орбана, в нього зараз можна руки викручувати. І тут важливо не продешевити, даючи (чи не даючи) йому статус перемовника. Ми вибиратимемо цього самого перемовника, а тому ми можемо виставляти свою ціну. Все інше, по типу того, що Орбан нам ворог, вторинне. Є прагматичні задачі й відносно слабкий сьогодні Орбан, якому потрібно, щоб ми його обрали.

Хоча Орбан не останній. У світі запахло мирними переговорами і десятки політиків зараз захочуть зіграти в цю гру. І в усіх цих політиків будуть виключно свої прагматичні інтереси, а не любов до України", - завершує Денисенко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ви здуріли? Нагороду Зеленського дали меру, який допомагав Гіркіну, - Снєгирьов

четвер, 4 липень 2024, 23:30

Військовий експерт Дмитро Снєгирьов обурений, що очільнику Слов’янської військово-цивільної адміністрації Вадиму Ляху вручили відзнаку президента “За оборону України”. Хоча у 2014-му він був помічений з проросійським гауляйтером та бойовиками Гіркіна, ...

Не ховайтесь за людей!

четвер, 4 липень 2024, 23:20

Зранку телеграм-канали, особливо з пулу президентського офісу, поширюють цитатник інтервʼю Зеленського виданню "Bloomberg". Окрім вихвалянь Єрмака, вимог до союзників і скарг на життя проводиться цікава думка. . Мовляв, для зміни української території ...