Колишній шеф-кухар королеви Єлизавети II, Даррен МакГрейді розкрив особливості її меню, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.
МакГрейді розповів про страву, якої, очевидно, ніколи не було в раціоні королеви. «За одинадцять років у палаці ми взагалі ніколи не подавали піцу», - зазначив він і додав, що почав готувати піцу, тільки коли перебрався в Кенсінгтонський палац, де його послугами користувався принц Вільям з сім'єю.
Також, за словами Даррена, королева їсть гамбургери без булочок. «Вікторіанське виховання Її Величності диктує, що єдине, що ви могли б взяти руками за столом, - це післяобідній чай. У Балморалі ми робили бургери з оленини. До частування додавалася журавлина. А самі бургери сервірували без булочок. Тому вони їли їх, використовуючи ніж і виделку», - зазначив кулінар.
Кухар також повідомив, що у Єлизавети на столі є невелика записна книжка, в якій вона вказує побажання щодо свого меню.
13 вересня за новим церковним календарем (26 вересня за старим) - день пам'яті священномученика Корнилія Сотника, оновлення храму Воскресіння Христового в Єрусалимі та передсвяткування Воздвиження Чесного і Животворящого Хреста Господнього. За старим к...
Вона пройшла шлях від цивільної роботи до командування бойовим підрозділом. Сержант Ірина Хоменко з позивним «Відьма» служить у 21-й окремій механізованій бригаді та очолює взвод радіоелектронної боротьби. Історію захисниці оприлюднили на сторінці бриг...