Ніякої піци і бургери без булочок: Колишній шеф-кухар Єлизавети II розкрив особливості королівського меню

Кухар повідомив, що у Єлизавети на столі є невелика записна книжка, в якій вона вказує побажання щодо свого меню.

Колишній шеф-кухар королеви Єлизавети II, Даррен МакГрейді розкрив особливості її меню, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

МакГрейді розповів про страву, якої, очевидно, ніколи не було в раціоні королеви. «За одинадцять років у палаці ми взагалі ніколи не подавали піцу», - зазначив він і додав, що почав готувати піцу, тільки коли перебрався в Кенсінгтонський палац, де його послугами користувався принц Вільям з сім'єю.

Також, за словами Даррена, королева їсть гамбургери без булочок. «Вікторіанське виховання Її Величності диктує, що єдине, що ви могли б взяти руками за столом, - це післяобідній чай. У Балморалі ми робили бургери з оленини. До частування додавалася журавлина. А самі бургери сервірували без булочок. Тому вони їли їх, використовуючи ніж і виделку», - зазначив кулінар.

Кухар також повідомив, що у Єлизавети на столі є невелика записна книжка, в якій вона вказує побажання щодо свого меню.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...