
Колишній шеф-кухар королеви Єлизавети II, Даррен МакГрейді розкрив особливості її меню, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.
МакГрейді розповів про страву, якої, очевидно, ніколи не було в раціоні королеви. «За одинадцять років у палаці ми взагалі ніколи не подавали піцу», - зазначив він і додав, що почав готувати піцу, тільки коли перебрався в Кенсінгтонський палац, де його послугами користувався принц Вільям з сім'єю.
Також, за словами Даррена, королева їсть гамбургери без булочок. «Вікторіанське виховання Її Величності диктує, що єдине, що ви могли б взяти руками за столом, - це післяобідній чай. У Балморалі ми робили бургери з оленини. До частування додавалася журавлина. А самі бургери сервірували без булочок. Тому вони їли їх, використовуючи ніж і виделку», - зазначив кулінар.
Кухар також повідомив, що у Єлизавети на столі є невелика записна книжка, в якій вона вказує побажання щодо свого меню.
Підсанкційний російський нафтовий танкер Seahorse, який прямував у Венесуелу, розгорнувся в Карибському морі через появу есмінця США USS Stockdale. Про це 21 листопада повідомляє Bloomberg із посиланням на сервіси відстеження суден, передають Патріоти ...
Професорка кафедри іноземних мов історичного та філософського факультетів Світлана Чернишова, дружина колишнього віцепрем’єр-міністра Олексія Чернишова, востаннє з’являлася на роботі наприкінці жовтня 2025 року. Про це повідомляє Слідство. Інфо, переда...