Колишній шеф-кухар королеви Єлизавети II, Даррен МакГрейді розкрив особливості її меню, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.
МакГрейді розповів про страву, якої, очевидно, ніколи не було в раціоні королеви. «За одинадцять років у палаці ми взагалі ніколи не подавали піцу», - зазначив він і додав, що почав готувати піцу, тільки коли перебрався в Кенсінгтонський палац, де його послугами користувався принц Вільям з сім'єю.
Також, за словами Даррена, королева їсть гамбургери без булочок. «Вікторіанське виховання Її Величності диктує, що єдине, що ви могли б взяти руками за столом, - це післяобідній чай. У Балморалі ми робили бургери з оленини. До частування додавалася журавлина. А самі бургери сервірували без булочок. Тому вони їли їх, використовуючи ніж і виделку», - зазначив кулінар.
Кухар також повідомив, що у Єлизавети на столі є невелика записна книжка, в якій вона вказує побажання щодо свого меню.
Наступом російських окупантів на Куп’янськ Харківської області командує колишній український офіцер Сергій Стороженко, який перейшов на бік Росії ще у 2014 році. Про це йдеться в матеріалі BBC, опублікованому в четвер, 18 вересня, передають Патріоти Ук...
"Про реальні результати української атаки вранці 12 вересня 2025 року на порт Приморськ і насосні станції нафтопроводу, які качають нафту до порту Усть-Луга (через динаміку кількості танкерів сирої нафти)", - пише журналіст Андрій Клименко на своїй сто...