Колишній шеф-кухар королеви Єлизавети II, Даррен МакГрейді розкрив особливості її меню, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.
МакГрейді розповів про страву, якої, очевидно, ніколи не було в раціоні королеви. «За одинадцять років у палаці ми взагалі ніколи не подавали піцу», - зазначив він і додав, що почав готувати піцу, тільки коли перебрався в Кенсінгтонський палац, де його послугами користувався принц Вільям з сім'єю.
Також, за словами Даррена, королева їсть гамбургери без булочок. «Вікторіанське виховання Її Величності диктує, що єдине, що ви могли б взяти руками за столом, - це післяобідній чай. У Балморалі ми робили бургери з оленини. До частування додавалася журавлина. А самі бургери сервірували без булочок. Тому вони їли їх, використовуючи ніж і виделку», - зазначив кулінар.
Кухар також повідомив, що у Єлизавети на столі є невелика записна книжка, в якій вона вказує побажання щодо свого меню.
"А от і олюднення російського окупанта пішло: "Книга российского солдата о войне", щемливі інтерв'ю, "Я понял, что всё не так. Я не хочу во всём этом участвовать. Для меня война - это личная трагедия и я стал её участником", - написав політтехнолог Оле...
"На горизонті замаячив новий жест “доброї волі". На цей раз на правому березі Херсонської області. Наразі поки перспектива не така швидка, але думаю у вересні стане неминучою", - пише політолог Віктор Андрусів на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", п...