
Колишній шеф-кухар королеви Єлизавети II, Даррен МакГрейді розкрив особливості її меню, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.
МакГрейді розповів про страву, якої, очевидно, ніколи не було в раціоні королеви. «За одинадцять років у палаці ми взагалі ніколи не подавали піцу», - зазначив він і додав, що почав готувати піцу, тільки коли перебрався в Кенсінгтонський палац, де його послугами користувався принц Вільям з сім'єю.
Також, за словами Даррена, королева їсть гамбургери без булочок. «Вікторіанське виховання Її Величності диктує, що єдине, що ви могли б взяти руками за столом, - це післяобідній чай. У Балморалі ми робили бургери з оленини. До частування додавалася журавлина. А самі бургери сервірували без булочок. Тому вони їли їх, використовуючи ніж і виделку», - зазначив кулінар.
Кухар також повідомив, що у Єлизавети на столі є невелика записна книжка, в якій вона вказує побажання щодо свого меню.
Частина 1 – Слобожанщина (Сумська та Харківська області). 1. Напрямок Північно-Слобожанський (також відомий як Сумський). Командування угрупування військ (УВ) «Север» противника продовжує намагатися відновити наступ своїх передових підрозділів у цьому ...
За даними такого собі "института народно-хозяйственного прогнозирования" російської академії наук... Вже третій місяць поспіль 18 з 24-х існуючих галузей обробної промисловості цієї країни (включно із впк та машинобудуванням) перебувають у зоні "падінн...