Колишній шеф-кухар королеви Єлизавети II, Даррен МакГрейді розкрив особливості її меню, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.
МакГрейді розповів про страву, якої, очевидно, ніколи не було в раціоні королеви. «За одинадцять років у палаці ми взагалі ніколи не подавали піцу», - зазначив він і додав, що почав готувати піцу, тільки коли перебрався в Кенсінгтонський палац, де його послугами користувався принц Вільям з сім'єю.
Також, за словами Даррена, королева їсть гамбургери без булочок. «Вікторіанське виховання Її Величності диктує, що єдине, що ви могли б взяти руками за столом, - це післяобідній чай. У Балморалі ми робили бургери з оленини. До частування додавалася журавлина. А самі бургери сервірували без булочок. Тому вони їли їх, використовуючи ніж і виделку», - зазначив кулінар.
Кухар також повідомив, що у Єлизавети на столі є невелика записна книжка, в якій вона вказує побажання щодо свого меню.
У Запоріжжі внаслідок ракетного обстрілу, який РФ здійснила у суботу, 18 січня, вибуховою хвилею пошкоджений Свято-Андріївський кафедральний собор УПЦ МП. Військовий прокоментував, як "відреагували" представники собору. Про це військовослужбовець ЗСУ С...
Тенденція росіян щодо того, щоб здійснювати штурмові дії на цивільних автомобілях, мотоциклах чи навіть самокатах приховується зовсім не у тактиці, а у виснаженні парку військової техніки. Про це у своєму Telegram-каналі написав російський журналіст Ма...