Нікчемні потуги Ху*ла у зовнішній політиці: Світовий політичний огляд від Свирида Опанасовича

Очікування московитських холопів, яким не судилось бути втіленими у життя...

Пандемія крокує по планеті й не обходиться без курйозів. Наприклад, на Росії тамтешні іспугані пацаки насмілилися вже відкрито висказувать на адресу свого верховного Хуйла робке недовольство. Ще й указують йому на Україну, як на пример своєчасності та ефективності дій влади в умовах пандемії. Ну, ми-то з вами знаємо, але нехай.. Правда, іще охочіше пацаки указують Хуйлу на містера Трампа, которий щедрою рукою виділив своїм громадянам більше 2 трлн, тобто більше 2000 мільярдів доларів. І тепер ватна общественность пускає слюні та з вождєлєнієм дивиться на фонд благосостоянія Россії, уже мислєнно його між собою поділивши. Ібо добрий цар в ету трудную годіну лишеній та страданій об’язан усі гроші з фонду роздати гражданам РФ. Смішні вони…

Учора Хуйло дійсно виступив перед дорогими россіянами з очередним обращенієм, в якому строго указав, що первоочередна задача пацаків: надіть цаки та радуваться. А от про гроші з фонду благосостоянія ні слова не сказав і це правильно. Примечатєльно, що навіть дідовий любімец, акадємік Сірожа Глазьєв, який останніми тижнями знову активізувався та знову наговорив купу смішних дурниць, про розбазарювання фонду благосостоянія РФ також не проронив жодного слова. Що опосередковано підтверджує дідову версію про Глазьєва, як внєдрьонного СБУ агента впливу, задача якого сприяти доведенню Росії до економічного краху, але при умові неприкосновенності золотовалютних резервів. Бо з чого вони потім будуть Україні контрибуції та репарації виплачувать? То наші гроші, нема чого їх пацакам роздавать і на всяку херню тринькать.

Кстаті про відєообращенія Хуйла. Учора воно говорило якось члєнораздєльнєє, ніж позаминулого разу, але з якого дубля – шостого чи двадцять восьмого, ми не знаємо. Втім, протягом минулих днів пролилося світло на причини, чому в позаминулому обращенії Хуйло виглядав як із-за рогу мішком пришиблений та ледь-ледь язиком ворушив. Оказалося, перед тим як записати звернення, Хуйло вів напружені переговори із кронпринцом Саудівської Аравії Мухаммедом ібн Салманом (да не іссякне у його душі священне бажання покарать Хуйла). І намагався умовити кронпринца скоротити обсяги видобутку та експорту нафти. В односторонньому порядку – тобто, щоб саудити скорочували, а він, Хуйло – нарощував. Саудівський кронпринц зустрів конструктивну пропозицію Хуйла непочтітєльно і у свою чергу поставив йому ультіматум – Росія має негайно зменшити щоденний видобуток своєї нафти, без цього Ер Ріяд і балакати з Москвою не буде, іншалла! Хуйло на це почав шантажувати достопочтєнного Мухаммеда ібн Салмана якоюсь жутко компроментуючою його інформацією інтимного свойства, хоча на тому кронпринцові й так стільки гріхів, що йому вже ніякий шантаж не страшний. Але вихований в умовах вседозволеності кронпринц не став слухати старчеьске шамкання Хуйла і просто кинув трубку. Після чого скликав королівську комісію з питань нарощення експрту нафти та покарання наглих конкурентів, а ошарашенний дєрзостью принца Хуйло записав своє гнусаве відеообращеніє к гражданам Россіі.

Вночі Хуйлу не спалося і він наважився позвонити своєму подчіньонному, містеру Трампу. В ході розмови з яким ябеднічав на Мухаммеда ібн Салмана та уніженно просив містера Трампа воздєйствувать на Саудівську Аравію. Розмову Хуйла із Трампом мало хто чув, але тішить, що серед них були усі до єдиного українські експерти, які не спали і все чули. І на ранок одностайно заявили, що містер Трамп – безвольна маріонетка в руках коварного Хуйла. І точно – тут же появився твіт президента США, у якому він повідомив, що поговорив і з Хуйлом, і з саудівським кронпринцем. І все залагодив, давши співрозмовникам соответствующі указанія скоротити видобуток нафти на 10-15 млн. барелів. Реакція ринку на цей твіт не забарилася - вартість нафти Брент стрімко злетіла угору із 22 доларів за барель до 36, дол., українські експерти понімающе всміхнулися «А що ми вам казали?».

З того часу українські оглядачі не припиняють понімающе посміхатися, вказуючи нам то на зростаючу вартість нафти, то на самольот якогось медичного обладнання, який Хуйло відправив у США у дар американському народу і лічно містеру Трампу. На що містер Трамп розсипався у благодарностях в адрес містера Хуйла, який у таке трудне і сложне врем’я відриває від населення РФ саме необходіме, лиш би американці були здорові.

Дідусь дуже шанує думки усіх експертів, але в цьому конкретному випадку все не так просто. Вартість нафти дійсно піднялася, але дуже скидається, що нафтові спекулянти підняли її штучно. Бо єдина для цього підстава – твіт містера Трампа. За яким нічого нема. І якщо дійсно окажеться, що містер Трамп, прадон, збрехав, і з кронпринцем Мухаммедом ібн Салманом не балакав, тоді… Та скоро побачимо.

Але найважливіше, що містер Трамп не розв`язав головної проблеми – не визначив у якій пропорції Саудівська Аравія та Росія мають розділити між собою обсяги скорочень. Звісно, містеру Трампу похер – проблеми індєйцев шерифа не волнують. Але от інтєресно, як Хуйло, для якого скорочення на якісь 0,5 млн барелів смерті подобно, буде узгоджувати із саудитами скорочення видобутку принаймні на пару мільйонів барелів?

До того ж, не будемо забувати, що це Брент поки коштує 36 доларів, а от російський Юралс і до 20 не дотягує. Не кажучи вже про венесуельську нафту, яку зараз вообще по 5 доларів продають, але ніхто не купує. Такі діла. І в цих умовах якісь іспугані коронавірусом вато-пацаки дивляться на Хуйла з осуждєнієм і мечтають, що він для них роздерибанить фонд благосостоянія РФ. Вапше обнагліли, хами. Не бачать, шо папе і так трудно.

Ну ладно, нафта-нафтою, то діло десяте, все-одно там від китайської економіки багато що залежатиме. А китайська економіка якщо у чомусь і зацікавлена, то точно не у високій вартості нафти. І тут Хуйло хоч у ноги товаришу Сі Цзиньпіну гепнеться та в лєпйошку перед ним розіб’ється, товариш Сі останеться до його стєнаній глух і нєм. І світова економіка, яка в найближчій перспективі судячи з усього підупаде, в пору неодмінного зростання потребуватиме якраз низьких цін на енергоносії. Може й дійсно мають рацію ті з оглядачів, які впевнено перешіптуються, що Хуйло остаточно потєряв саме главне, що в нього було – фарт.

А що буде з Україною? Все буде добре. Така дідова впевненість спирається на лише на моє тверде бажання, аби усе було добре, але й на деякі історичні передумови. Адже усі попередні знамениті епідемії, починаючи від Юстиніанової чуми VI століття, територію України обережно оминали. Цьому, звісно, сприяли низький рівень урбанізації, а також віковічна народна традиція не покладатися на владу, а розраховувати лише на власні сили. Може тому й бубонна чума XIV століття, котра викосила третину населення Європи, територію України майже не зачепила – міст було небагато, вони були малолюдні, а більшість тогочасного населення жило собі по селах і хуторах самоізольовано. Наші предки повноцінно харчувалися, пили чисту джерельну воду і вели здоровий спосіб життя. А більшість із них може навіть і не здогадувалася, що десь зовсім поруч буйствує Чорна смерть. У будь-якому разі вони не нервували і відповідно, не хворіли.

Бережіть себе і близьких

Зберігаємо бадьорий бойовий дух, тримаємо кулаки за полонених та не забуваємо посильно допомагати Армії і Флоту.

І слєдім, щоб віздє був порядок! А не то, шо січас

P.S. Гм… цікаво, Саудівська Аравія експорт нафти чомусь не скорочує. А вперто нарощує - вартість Брент замість ранкових 36 знову 28… Тут одне з двох – або саудити свідомо готують собі якнайкращі переговорні позиції і скоро будуть переговори в ОПЕК + та тимчасова стабілізація вартості нафти в межах прийнятних для СА та США. Або… Або містер Трамп, пардон, – безстиже брехло. Хоча, одне другому не заважає, і Хуйлу підстав для оптимізму точно не дає. Спокойно наблюдаєм.

Джерело

Опублікував: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Під Єкатеринбургом зростає база зберігання танків, - військовий аналітик

субота, 20 квітень 2024, 16:30

За поточних темпів військових втрат і нинішніх обсягів нового військового виробництва у Росії закінчаться всі танки приблизно за 2-2,5 року. Такі підрахунки зробив військовий оглядач Covert Cabal, передають Патріоти України. Аналітик зазначає, що з поч...

Росіяни вбивають українців "просто так", а Захід, як і раніше, говорить про необхідність "терміново виділити" Україні ППО, - Олександр Невзоров

субота, 20 квітень 2024, 16:05

"Рік тому ми всі з жахом дивилися на пса на ім'я Крим. Тоді сталася така сама історія", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:. "Російськими бомбами було вбито цілу сім'ю, на р...