"Ніхто не готовий взяти на себе роль наступника": Піонтковський поділився прогнозом, як оточення позбудеться Путіна

Путіну довелося виправдовуватися перед партнерами росії за свої ганебні поразки в Україні. Це серйозний привід для того, аби диктатор почав хвилюватися на свою владу. Однак швидше за міжнародних партнерів на провали путіна відреагує його власне оточення. Таку думку висловив російський публіцист із Вашингтона Андрій Піонтковський, передають Патріоти України.

За його словами, візит на саміт Шанхайської організації співробітництва (ШОС) був для очільника кремля останнім шансом продемонструвати своєму оточенню, що він – серйозний міжнародний діяч.

Однак диктатор в Узбекистані "отримав кілька ляпасів" навіть від найближчих союзників – Індії та Китаю і повертається до росії ні з чим. "Зараз перед оточенням путіна постало питання про те, що він їм зовсім не потрібен. Він, як камінь на шиї. Від нього немає жодної користі", – наголосив Піонтковський.

Як путіна можуть усунути від влади

Як розповів публіцист, у росії вже обговорюють, як усунути очільника Кремля від влади. "Найближчим часом можуть оголосити, що путін хворіє і тимчасово за станом здоров'я передає владу раді безпеки", – припустив Піонтковський.

За його словами, оточення очільника Кремля чітко усвідомлює, що його треба позбутися. "Однак ніхто не готовий зараз взяти на себе роль наступника. Ніхто не хоче брати на себе персональну відповідальність у вирішенні завдання, як в умовах програної війни в Україні зберегти владу. Адже на кону стоїть величезна кількість власності", – сказав публіцист.

Тому, за його словами, у Росії оберуть "м'який шлях" переходу влади у колективні руки.

Що це означатиме для України

За словами Піонтковського, у випадку, якщо цей план втілять у життя, до влади прийдуть "такі ж негідники, як і путін". Однак вони будуть поступливішими у питанні війни в Україні.

"Усі вони ненавидять Україну і були б щасливі знищити цю державу. Однак зараз у них змінилися пріоритети. Найважливіше для оточення путіна – зберегти владу і величезний капітал. Це важливіше зараз, ніж придушення України", – зазначив публіцист.

Він припустив, що рада безпеки Росії після відсторонення Путіна буде торгуватися з Києвом та Заходом. "Як перший крок їм доведеться погодитися з ультиматумом колективного Заходу щодо України та відвести російські війська на лінію кордонів 23 лютого, не чекаючи, поки це зроблять ЗСУ", – зазначив публіцист.

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зведення DeepStateUA станом на 17 квітня

четвер, 18 квітень 2024, 14:20

Останнім часом на фронті сталося багато подій та змін: бої за Часів Яр, просування в районі Авдіївки, активні штурми на Красногорівку та Роботине. Проговорили про непублічні райони Старомайорськ-Урожайне та Сіверська, де ведуться такі ж запеклі бої. Пр...

"Російські ракети будуть повертатися в РФ": Астролог поділився прогнозом щодо появи в ЗСУ новітньої зброї

четвер, 18 квітень 2024, 12:41

Астролог Володимир Бадиян назвав ознаки закінчення війни в Україні. Він зазначив, що наша держава може отримати від партнерів настільки технологічну зброю, що російські ракети розвертатимуться на Росію. Про це він сказав у ютуб-каналі "Астрофеномен", п...