Ніколі Теслі присвячується: "Сільпо" відкрило у Дніпрі незвичайний супермаркет (фото)

Тут можна дізнатися про вежу Ворденкліф, плазмову лампу, котушки, що генерують електричні розряди, та інші винаходи Тесли, які змінили світ.

У Дніпрі з’явився супермаркет Сільпо, на оформлення якого надихнув відомий вчений Нікола Тесла, передають Патріоти України з посиланням на RAU.

Чим особливий супермаркет?

Зазначається, що супермаркет розмістився в ТРК Апполо на вулиці Титова, 36, і зайняв більше 2300 кв. м площі. Вже на вході в магазин відвідувачів зустрічає статуя Тесли з котом і голубами, яких він дуже любив.

При цьому біля кожної інсталяції вказано «номер телефону науковця». Зателефонувавши, гості супермаркету зможуть почути голос Ніколи, який розповість захопливі історії про свої винаходи.

І, звісно ж, на 2320 кв. м торгового залу наші гості знайдуть і піцерію, і Лавку традицій, і Власну кондитерську, і великий асортимент продуктів.

«Ми продовжуємо розвивати формат, в якому супермаркет — значно більше, ніж місце, де ви обираєте чи купуєте продукти. Це місце для нових вражень, для хороших емоцій і навіть нових знань. Ми вже бачимо, з яким захопленням діти «дзвонять» Теслі у дніпровському супермаркеті. Важко уявити більш вдалий спосіб, щоб захопити когось історією великих винаходів», – розповідає директор з маркетингу Сільпо Катерина Огуряєва.

Бруклінський міст і патенти винаходів

Відвідувачі магазину можуть знайти і Бруклінський міст. Тесла казав, що може легко зруйнувати його за допомогою одного зі своїх винаходів. Науковець не пояснив, як саме йому б це вдалося, але про цю ідею з ним також можна поговорити телефоном.

Крім цього, у залі супермаркету гості знайдуть патенти винаходів Тесли, вольтметри, лампочки, розповідь про революцію, спричинену дослідженням змінного струму, стилізовані вивіски й написи на стінах, що знайомлять із життям видатного винахідника, його захопленнями й дивацтвами.

Нагадаємо, що Cільпо — один із небагатьох у світі великих мережевих продуктових рітейлерів, який створює індивідуальний тематичний дизайн для кожного магазину. В 2020 році три дизайнерські супермаркети Сільпо вчетверте увійшли в рейтинг Europe’s Finest Store – перелік найкращих інноваційних дизайнів європейських магазинів за версією European Supermarket Magazine.

Довідка. Сільпо — одна з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів України. Заснована в 1998 році. Станом на серпень 2020-го нараховує 265 супермаркетів, в тому числі 4 делікатес-маркети Le Silpo. В компанії діє проект підтримки та розвитку малих українських виробників Лавка традицій, продукцію яких можна придбати в Сільпо і делікатес-маркетах Le Silpo. Мережа входить до однієї з найбільших торгово-промислових груп України – Fozzy Group.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...