"Німці і сьогодні не мають ніякого бажання воювати з кимось. А у росіян бажання воювати є. І їх треба від цього вилікувати", - Борислав Береза

"Дивлячись на цю карту ночної атаки рашистів і розуміючи, що атаки знову були по цивільних об'єктах, я в черговий раз усвідомлюю, що Кремль мотивований не логікою, а безглуздим бажанням нищити і вбивати. По іншому вони воювати не вміють і не можуть. Лише атаки мирного населення", - пише політик і громадський діяч Борислав Береза на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"13 лютого 1945 року британська авіація завдала удару по Дрездену. За кілька днів британці разом із своїми американськими союзниками скинули на місто 4000 тонн авіабомб.
У вогні, що тоді розбушувався, загинуло 25 тис. людей, які згоріли або задихнулися від нестачі кисню в цьому спустошеному місті.
Дрезден не був поодиноким випадком. Союзники скидали бомби на Кельн, Гамбург і Берлін, вбиваючи десятки тисяч людей і спалюючи вщент значні райони.
В опублікованому на той час агентством АР матеріалі йшлося про те, що союзники провели потужні бомбардування з метою посіяти жах. Але майже всі експерти вважають, що головною ціллю була помста німцям за підтримку всіх злодіянь нацистів. Око за око.
Аналогії напрошуються. Це було питання покарання та сатисфакції. Чи було це жорстоко? Так. Чи спрацювало це? Німці і сьогодні не мають ніякого бажання воювати з кимось. А у росіян бажання воювати є. І їх треба від цього бажання вилікувати. Москва, Пітер, як настрій?".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...