"Ніж у спину Путіну і смачний плювок у писок: Вірменія послала Кремль і його "захист", - Голобуцький

"Ніж в спину Путіну і смачний плювок в писок: Вірменія послала Кремль і його "захист" (в особі кишенькової ОДКБ) далеко і від душі", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Вірменія попросила ОДКБ зняти з порядку денного документ про надання їй підтримки", - генсек ОДКБ Імангалі Тасмагамбетов.

"Вірменська сторона, хоча всі інші союзники підтримали це рішення, не висловлювала жодного свого інтересу до цього документа, і більше того, у завершальній частині нашої роботи вони попросили його взагалі зняти з порядку денного", - сказав він.
--
Тобто, Кремль "і всі союзники" з таким ентузіазмом збирались "захищати Вірменію" своїми військами - а та взяла і невдячно відмовилась, на диво прямо і жорстко. Складно більш буквально сказати Кремлю і його сателітам "ви нам не союзники" і "ви нічого не зможете зробити, крім додатково напаскудити нам".
Схід - справа тонка. Вони максимально чутливо відреагували на процес "підгрібання" Росії Китаєм. І якщо "головний хазяїн" вже не Путін, а Сі, то з Путіним справу мати принизливо і недопустимо".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...