"Ноги розсунула - в порно мітить?": Дружину Віктора Павліка розкритикували у мережі після занадто сміливої фотосесії

Дружина співака Віктора Павліка і його концертна директорка Катерина Реп'яхова здивувала шанувальників кадрами з нової фотосесії, повідомляють Патріоти України.

Зазвичай в Instagram блогерки шанувальники звикли бачити сімейні світлини чи досить романтичні образи від Катерини. Однак цього разу дружина Павліка поділилася сміливими фото, на яких позувала у трусах та майці. На світлинах Реп'яхова розсунула ноги та дивилася просто в камеру. "Побачити себе іншою", - підписала добірку Катерина.

Катерина Реп'яхова / © instagram.com/repyahovakate

Втім, не всім підписникам Реп'яхової такий контент здався вдалим. У коментарях під фото блогерку розкритикували за вульгарний образ та недоречну публікацію.

Катерина Реп'яхова / © instagram.com/repyahovakate
  • Чого мені сьогодні не вистачало в стрічці новин, так це розчепіреної Реп'яхової!
  • Люди кожний день гинуть, кому ці фото потрібні!
  • Така була гарна фотосесія, нащо нам ваша п****?!
  • Катерино, ви мітите в порно?
  • Катю, з фотошопом дуже перестаралися...

Катерина відреагувала на критику у свій бік та порадила усім хейтерам так само швидко робити донати на ЗСУ, як вони пишуть їй коментарі. "Щоб ті критики так швидко донатили, як пишуть", - написала Реп'яхова.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Скадовську пролунав вибух: Колаборант Сальдо заявив про удар HIMARS

субота, 18 травень 2024, 16:30

У тимчасово окупованому Скадовську на Херсонщині вранці 18 травня пролунали вибухи, інформують Патріоти України. Як пише "Суспільне", перший вибух пролунав близько 9 ранку, а через 15 хвилин – прогримів повторний вибух. Так званий очільник окупаційної ...

Якби я був Зеленським, я би сказав Заходу: "Пішли ви в дупу. У мене є фахівці – ядерну зброю ми зробимо", - харківський волонтер

субота, 18 травень 2024, 16:17

Україна має стати сильною країною, щоб ні від кого не залежати, вважає харківський бізнесмен і волонтер Юрій Сапронов. Про це він сказав в інтерв'ю головній редакторці видання "ГОРДОН" Олесі Бацман, передають Патріоти України. На його думку, в ситуації...