Нова коханка Путіна цинічно заспівала пісню гурту "Бумбокс" з російськими курсантами (відео)

Нещодавно стало відомо, що російський диктатор Путін змінив свою пасію Аліну Кабаєву на нову. Нею, за чутками, є 39-річна Катерина Мізуліна - членкиня Громадської палати РФ та голова Ліги безпечного інтернету, нагадують Патріоти України.

А сьогодні, 24 лютого, на другу річницю повномасштабної війни Росії проти України, у мережу потрапило відео, на якому Мізуліна цинічно співає хіт "Вахтерам" українського гурту "Бумбокс" разом з тюменськими курсантами в аудиторії навчального закладу. Вона сидить у червоній сукні та підспівує хлопцю, який грає на гітарі відому пісню, плескаючи в долоні.

Чому саме була обрана пісня українського гурту в той час, як Росія безжально знищує українські території та вбиває мирних жителів - невідомо. До речі, автор пісні співка-військовий Андрій Хливнюк поки не прокоментував це відео.

Що відомо про Катерину Мізуліну

Катерину Мізуліну називають в мережі "новою коханкою Путіна" чи "новою фавориткою". Вона відповідальна в Росії за цензуру, штрафи та санкції на адресу ЗМІ і слідкує за тим, щоб росіяни споживали лише пропагандиський контент. Жінка неодноразово висловлювала свою підтримку диктатору, а росіян, що проти її обранця, називала "півнями, що кукурікають".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...