Нова таємниця Землі Королеви Мод: На терені Антарктиди, де колись була база нацистів, шукачі сенсацій помітили велетенські "двері". Експерт оцінює, що це може бути

В 1939—1945 роках на цьому терені льодового континенту розташовувалась німецька колонія Нова Швабія. За офіційно непідтвердженими даними, активність спадкоємців Третього рейху спостерігалась в цьому районі і після завершення Другої світової

Земля Королеви Мод наразі перебуває у зоні впливу Норвегії. Карта Вікіпедії

Нещодавно у крижаній пустелі Антарктиди помітили масивні і таємничі "двері" за допомогою Google Maps. Таку цікаву аномалію було помічено у районі Землі Королеви Мод, поблизу станції Showa, японської бази на острові Східний Онгул, передають Патріоти України з посиланням на Mirror.

У мережі висловили припущення, що це "будинок снігової людини" або з шатл із "Зоряного шляху".

Водночас одна з теорій припускає, що двері є входом до секретної бази, де вищі керівники та інопланетяни шукають притулок від суворих погодних умов, зазначає Express.

Своєю чергою викладач гляціології в Університеті Ньюкасла Бетан Девіс пояснює таке явище по-іншому. За її словами, "це айсберг, який сів на мілину і тане на місці".

"Існує також моторошне явище, відоме як антарктичний лід, що співає; вчені виявили нечутний гул за допомогою сейсмічних датчиків на шельфовому льодовику Росса, який, як повідомляється, виникає, коли вітер проноситься над шельфом", - додають у матеріалі.

У виданні зауважили, що такий випадок є не першим, коли люди помічають дивні речі по всьому світу за допомогою Google Maps. Серед найдивніших знахідок - масивна пентаграма в Казахстані та те, що здавалося людськими останками в Чорнобилі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Міські бої можуть вестись на трьох рівнях": Експерт оцінив, чи може ворог швидко захопити Торецьк

неділя, 20 жовтень 2024, 9:38

Торецьк Донецької області ще не повністю зруйнований, там є вцілілі будівлі, що дозволяє вести бойові дії. Тому битва за місто може затягнутися. Про це йдеться у матеріалі РБК-Україна "На порозі нової битви. Чого чекати на фронті до зими та чи втримают...

"Перед Украиной остро встал вопрос повышения уровня потерь у врага: одна из важнейших ролей - у РСЗО", - Злий Одесит

неділя, 20 жовтень 2024, 8:07

На прошлой неделе я начал цикл, посвящённый методам борьбы с растущим человеческим ресурсом российских оккупационных войск. В первом материале уделил внимание батальонной артиллерии – миномётам, которые при правильном подходе должны будут играть важную...