"Нове елітне кафе RICH": У окупованому Маріуполі відкрили заклад із видом на зруйнований драмтеатр (відео)

"Окупований Маріуполь. "Нове елітне кафе RICH" - окупанти хваляться жрачкою серед руїн. Елітною - бо з панорамою на ширми (з Пушкіним і Толстим) довкола знищеного драмтеатру, з-під якого ще не всі кістки жертв вивезли на звалище без поховання. Ще й шоколадку дають", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"В Мариуполе побывал в новом кафе RICH. Дизайн заведения о-очень красивый, реально соответствует своему названию. В принципе, как и цены: они тут достаточно высокие. Поэтому себе заказал латте за 220 рублей и в подарок дали вот такую маленькую, но очень вкусную шоколадку. Посидел с видом на драмтеатр".

--
"Напиши, яку оцінку поставиш ти цьому закладу?"...
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...