Нове рашистське м'ясо для української м'ясорубки: На Росії на службу весняним призовом заберуть понад 134 тис. осіб

Міноборони РФ заявило, що строковиків нібито "не направлятимуть у жодні гарячі точки".

У росії з 1 квітня починається призов на строкову службу. У період із квітня до 15 липня на службу в армію країни-агресора планують направити понад 134 тисячі осіб.

Міноборони РФ заявило, що строковиків нібито "не направлятимуть у жодні гарячі точки". Документ про початок призову опубліковано на порталі правової інформації РФ.

Згідно з указом на строкову службу до 15 липня 2022 року будуть закликати громадян РФ віком від 18 до 27 років. Загальна чисельність тих, хто підлягає призову, становить 134,5 тисяч осіб.

При цьому міністр оборони РФ Сергій Шойгу заявив, що людей, яких призовуть на військову службу в рамках весняної кампанії 2022 року, буде менше ніж навесні 2021 року. Також він розповів, що строковиків не відправлятимуть на війну.




Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...