"Нові призначення в СБУ - як пересування ліжок у борделі", - Марина Данилюк-Ярмолаєва

"В регіональних управліннях не зʼявилося жодної нової людини. Кого призначили на посади регіональних очільників СБУ? Сумщина. Едуард Федоров є полковником СБУ, був керівником управлінь СБУ в Луганській та Донецькій областях", - пише журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Полтавщина. Іван Рудницький працював в управлінні СБУ Закарпатської області. Він керував структурою з 1 липня 2019-го року.

Закарпаття. Євген Борзілов раніше очолював обласне управління СБУ в Полтавській області. Батько Євгена Борзілова народився у Волгоградській області Російської Федерації. Він військовий, був контррозвідником у відділі полтавської в/ч 34105. Віктор Борзілов на той час був також активним користувачем "Однокласників", де постійно публікував світлини з купою родичів.

Дніпропетровщина. Лисака Сергія призначили начальником управління Служби безпеки України у Дніпропетровській області. Раніше він був очільником Житомирського СБУ.

Мораль: пересунули ліжка в борделі".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача - Бутусов

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:38

Ситуація на фронті гостро критична, і усім очевидно, що основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача. Ми вміємо створювати інноваційні рішення на полі бою, ал...