"Новорічне звернення Мєдвєдєва виявилось значно цікавішим за нудіння Путіна на тлі фсошників", - Голобуцький

"Новорічне звернення Дмітрія Мєдвєдєва виявилось значно цікавішим за нудіння Путіна на тлі фсошників: похмільний, а тому дуже похмурий Дімон суворо заявив про причини нападу на Україну: вони просто не могли більше дивитись, як погано "київський режим" вирощує ненависть до Росії і всього російського! І, очевидно взялись виправляти ситуацію", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Мы больше не могли смотреть на то, как киевский режим взращивает на Украине ненависть к Росии, вообще ко всему русскому!".

Ну, мабуть, ми дійсно дуже погано "вирощували ненависть". Зате коли за справу взялись ці лапотні "аграрії" - результат був миттєвий! Ненависть "до Росії і взагалі до всього російського" миттєво пішла в зріст і сягнула хмар! Пишно розрослась і захопила кожного без винятків українця і навіть добрячу частину європейців! Оце ефективна агротехніка!

"Київський режим" за стільки років ледь-ледь проклюнув якусь нещасну дрібненьку ненависть буквально в пари десятків відсотків громадян України. А тут буквально за лічені місяці такий моментальний і приголомшливий успіх! От тільки що вони тепер робитимуть з такою космічною плантацією потужної і всеохопної ненависті до них?".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, — офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...