Новорічні ідеї манікюру: Твої пальчики зачарують всіх! (фото)

Ніжний, блискучий і матовий, модний колір - найкращі ідеї для Новорічного манікюру.

Новий рік - хороший привід дістати з шафи найкращі вбрання, зробити запаморочливу зачіску і побалувати себе святковим манікюром, передають Патріоти України. Підказуємо найкрасивіші ідеї дизайну для нігтів на Новий рік - на різний смак і довжину нігтів.

Ніжний манікюр на Новий рік 2022

Любительки простого і скромного манікюру можуть спробувати бежевий, ніжно-рожевий, небесно-блакитний. Для святкового ефекту один з нігтів можна покрити прозорим лаком з блискітками. Такий манікюр добре виглядає на дівчатах-підлітках.



Яскравий манікюр на Новий рік

У повсякденності для різнобарвного манікюру зазвичай використовують різні відтінки одного кольору. Але раз на рік можна зробити виняток. Дозвольте вашим нігтям кричати про свято - не бійтеся використовувати яскраві кольори і улюблені візерунки.

Блискучий манікюр на Новий рік

Манікюр на Новий рік на довгі нігті добре виглядає в однотонному дизайні з блискітками на вільному краї нігтя. Блискітки можуть бути золотими, сріблястими або рожевими, а сам ніготь найкраще покрити прозорим гелем або лаком натурального кольору.



Манікюр "котяче око"

Манікюр "котяче око" був одним з головних трендів 2021 року, і залишається актуальним і в наступному році. Для такого красивого дизайну використовують лак з магнітними мікрочастинками і впливають на нього магнітом. В результаті виходять дуже красиві переливи.

Такий манікюр краще довірити професіоналу. Він добре виглядає в будь-якому кольорі і довжині.

Модні кольори манікюру на Новий рік 2022

Головним кольором Нового року 2022 буде блакитний у всіх відтінках. Найактуальнішими квітами нігтів будуть лавандовий, амазонітовий, м'ятний, лавандовий. Актуальними також будуть білий, блідо-рожевий, бордовий, бежевий, чорний. Від фіолетових, зелених і помаранчевих нігтів краще відмовитися.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...