Новий м’ясник на Чорному морі. Хто такий Сергій Пінчук, новий командувач ЧФ РФ, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

"Путін і Шойгу призначили нового керівника чорноморського флоту Російської Федерації. Ним став уродженець Севастополя і рашист аж до самих кісток Сергій Пінчук. Він має забезпечити ефективнішу роботу ворожого флоту, який безпосередньо залучений у військовій агресії проти України та знищенні наших міст та критичної інфраструктури", - пише журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва у своїй колонці, передають Патріоти України, та продовжує:

"Отже, 8 фактів про військового злочинця, який пішов на підвищення.

Має врятувати рештки ЧФ РФ в Чорному морі

Попередника Пінчука Віктора Соколова відправили у відставку на тлі успішних атак наших Сил оборони на ворожий флот у Криму. За даними українських військових, у березні затонув патрульний корабель "Сергій Котов", а також пошкоджено великі десантні кораблі "Ямал", "Азов" та розвідувальний корабель "Іван Хурс". 24 березня у Збройних силах України повідомили, що Сили оборони вразили центр зв'язку та кілька об'єктів інфраструктури Чорноморського флоту РФ.

Також минулого місяця Сили оборони України атакували ракетами "Нептун" десантний корабель "Костянтин Ольшанський" – це наше судно, яке росіяни захопили 10 років тому під час анексії Криму. І хоча російська влада ніколи особливо публічно не коментувала втрати росіян у Чорному морі, з початку повномасштабного вторгнення шалені — мінус 26 суден. Країна без флоту поконала країну, де хизування флотом у Севастополі стало частиною імперіалістичного міфу.

"Севастополь наш"

Ставка на Сергія Пінчука як на місцевого — невипадкова. Топзлочинець народився у Севастополі в родині контрадмірала і заступника колишнього командувача Балтійського флоту з тилу Михайла Пінчука. Пінчук закінчив Чорноморське морське вище училище імені Нахімова. А у процесі підготовки нападу на Україну Путіним у жовтні 2021 року його призначили першим заступником командувача Чорноморським флотом. Саме з того часу ЧФ РФ почав активно посилюватись мінними тральниками.

Танці на воді з “Калібрами”

Пінчук – непублічна людина. Чи не перша згадка про нього датується 2016 роком. У день ВМФ Каспійська флотилія, якою на той час командував Пінчук, влаштувала розкішний перфоманс для мешканців Астрахані – парад військових кораблів. Тоді у параді взяв участь малий ракетний корабель "Град Свіяжск". Саме він у складі ударного ядра Каспійської флотилії здійснив пуски крилатих ракет "Калібр" по ІДІЛ на території Сирії восени 2015 року. Ідея показати таке містянам належала саме Пінчуку.

Герой війни в Сирії

Сергій Пінчук брав безпосередню участь в агресії РФ у Сирії. Має медаль "Участник военной операции в Сирии", як і багато топзлочинців.

Санкції за напад на Україну

Сергій Пінчук безпосередньо відповідальний за атаку на Україну з Криму. Уперше він зʼявився у санкційних списках Канади проти "близьких соратників режиму" та за підтримку дій Путіна "напасти на мирну і суверенну державу" 14 березня 2022 року. Пізніше потрапив у санкційні списки Євросоюзу, Великої Британії, Японії та Австралії.

Які проблеми у ЧФ РФ?

Російські військові відзначають, що точні удари Сил оборони стали великою проблемою для флоту окупантів на Чорному морі. Радіолокаційні станції не бачать, як українські морські дрони-камікадзе наближаються до своїх цілей. Росіяни задумались, які системи потрібні, аби вчасно помічати українську зброю подібного характеру.

Пінчук працюватиме з новим головою ВМФ РФ Олександром Моісеєвим. Його називають "грозою НАТО"

2 квітня 2024 року Шойгу призначив нового головнокомандувача ВМФ Росії Олександра Моісеєва. Він досвідчений офіцер-підводник. З 2018 по 2019 роки керував Чорноморським флотом, тобто теж готував ворожі сили до повномасштабного вторгнення. У 2019-му Моісеєва відправили очолювати Північний флот, де він зажив слави людини з "великим досвідом протидії НАТО”.

Якщо переглянути архівні новини, то на початку 90-х років минулого століття Моісеєв служив на атомних підводних ракетоносіях якраз в Північному морі. В 1994 році він у складі експедиції вивісив на Північному полюсі російський та андріївський стяги. За цей похід і маркування символами РФ нейтральної території він отримав "золоту зірку".

Моісеєва дуже шанує Дмитро Медведєв ще з часів свого президентства. У 2011 році він відзначив його званням героя Росії за випробування новітньої зброї як командира з'єднання підводних човнів стратегічного призначення.

Шойгу і Путін покладають надії на Моісеєва та Пінчука

Російський диктатор Владімір Путін та міністр оборони Сєргєй Шойгу впевнені, що подвійне призначення двох досвідчених і безпринципних воєнних злочинців покращить ситуацію на Чорному морі. По-перше, російська влада впевнена, що ці двоє топофіцерів гарно знають Чорне море, а отже – придумають, як боротися з морськими дронами та Storm Shadow. І заодно лякатимуть несміливих натівських сусідів "новітніми озброєннями" та креативними ідеями.

"Ви розумієте ту величезну відповідальність, яка лягає на ваші плечі. І, сподіваюся, що ви впораєтеся з тими завданнями, які перед вами поставив верховний головнокомандувач збройними силами Російської Федерації, міністерство оборони РФ і, звісно, країна", — сказав Сергій Шойгу після того, як назвав прізвища і посади нових командувачів флотом РФ. Це скоріше слова відчаю, аніж тверда віра в перемогу.

Чи варто боятися призначення двох мʼясників на Чорноморський флот? Очевидно, що ні — це не перші й не останні "герої" Сирії, Грузії та двох чеченських воєн, які йдуть на підвищення в надії повторити свої практики в Україні.

Російська влада замовчує влучні удари по штабу флоту ЧФ РФ у Севастополі, жодним словом не коментує несподівані ураження військових кораблів. Призначення уродженця Севастополя на високу військову посаду може бути подвійною грою. У разі перемоги — Сергія Пінчука оголосять героєм Росії, у разі нових влучних ударів сил оборони — ніхто не завадить його назвати агентом України".

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...