Новий осередок для представників найдавнішої професії під "зеленим ліхтарем": Зеленський скуповує телеканали, як актрис німецьких фільмів для дорослих, - Mason Lemberg

"Пам'ятаю як на початку своєї каденції журналісти дуже образилися на Зеленського через те, що тодішній його ляльковод Богдан заявив, що, власне, Зеленському не потрібні журналісти для спілкування з суспільством, - пише популярний блогер Mason Lemberg. - Тоді вони писали ображені пости з заявами про те, що це саме вони свєрглі Порошенка, Зеленський повинен завдячувати їм і він ще до них прийде. В той час, справді, для спілкування Зеленського з суспільством журналісти були не потрібні. Розвісивши вуха мудрий нарід взахльоб пожирав лапшу про дешевий газ і в 2 рази менші тарифи, про мир в очах путіна ітд.

Але щось пішло не так... і всього через 2 роки видатних реформ Зеленський скупляє журналістів і телеканали, як актрис німецьких фільмів для дорослих.

Я зараз про 4-й канал, який підставний слуга народу купив у "медіамагнатів", що до Революції Гідності і депутатства продавали меблі на Сихові і розказували про корупцію на телеканалі ЗІК олігарха Димінського (про Мисика і Добродомова відповідно і про мародерство, зраду ідей Майдану, корупцію і про інші пафосні речі про які забули).

Але я не про те.

Так от, тепер будемо мати ще один канал, на якому будуть переконувати нас, що ми ситі, в безпеці і з видатними реформами йдемо по заасфальтованих дорогах в світле майбутнє.

Головне по дорозі до того світлого майбутнього з мільярдом дерев з голоду не померти.

Джерело

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала, - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...