Новий рівень битви БПЛА: Українські FPV навчилися збивати коштовні російські "Орлани"

Війна дронів в Україні набуває нових проявів та досягає нових рівнів. Схоже, незабаром основним засобом протидії ворожим дронам-розвідникам стануть дрони-винищувачі.

Сьогодні у мережі було опубліковано одразу два відео того, як українські дрони-камікадзе знищують ворожі дрони-розвідники. Перше відео опублікував телеграм-канал Combat footage UA: зафіксовано знищення російського ZALA 421-16E за допомогою FPV-дрона, інформує волонтер Сергій Стерненко.

На другому відео український FPV знищує російського "Орлана".

"Це було ще кілька тижнів тому, але раз вже відео подібних ударів стали публічними, то варто і вам показати. (...) Поява повноцінного антидрон-комплексу на базі FPV – це тільки питання часу. Хоч це і непросто, але обовʼязково буде", – пише Стерненко.

Військово-аналітичне видання Defense Express додає, що не лише Сили оборони України, але також і російський агресор зацікавився можливістю знищення розвідувальних дронів за допомогою FPV-дронів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Генерал Залужний ледь не загинув після дзвінка з ОП, - Борислав Береза

субота, 5 жовтень 2024, 21:55

"Після того, як в ефірі на моєму YouTube-каналі генерал-майор Сергій Кривонос розповів про поранення, яке Валерій Залужний отримав на фронті, то сталося два цікавих момента - журналісти почали цікавитися подробицями події і під відео у коментарі прийшо...

Не працюють лише поранені: Яку роботу виконують полонені росіяни та скільки їм платять (відео)

субота, 5 жовтень 2024, 21:42

Раціон із 2200 кілокалорій на день; медична частина такого рівня, що можуть позаздрити амбулаторії в багатьох українських селах; і зарплата півтори тисячі гривень. В таких умовах в одному з таборів в Україні утримують військовополонених росіян, передаю...