Новим міністром культури може стати жінка, - нардеп Гончаренко

Нардеп Олексій Гончаренко повідомив, кого можуть висувати на посаду міністра культури замість Олександра Ткаченка, який пішов у відставку. За інформацією Гончаренка, новою міністеркою може стати Олеся Островська-Люта – зараз вона очолює «Мистецький арсенал», передають Патріоти України.

«Інсайд по відставці Ткаченка. Як мені відомо, замість нього пропонуватимуть Олесю Островську-Люту. Вона зараз очолює Мистецький Арсенал. Кажуть, саме під неї і була розписана погоджена з офісом гра з вимогами відставки», – заявив Гончаренко.

Гончаренко зазначив, що вчора президент Зеленський доручив прем'єр-міністру Денису Шмигалю розглянути заміну міністра культури Ткаченка. А сам Ткаченко вже підтвердив, що подав заяву про відставку.

«Можу сказати, що коли в країні війна, людина, яка мільйони коштів збирається використовувати не непотрібні серіали, не має бути на цій посаді. Плюс абсолютно провальна робота з марафоном, який не дивляться. І історія з Лаврою. Останньою краплею стали тендери», – додав нардеп Гончаренко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...

"Убивства опонентів, які мали полярних прихильників, призведуть до хаосу. Тому мені цікаво не те, хто виконавець убивства Фаріон, а хто смикав за ниточки", - Береза

субота, 27 липень 2024, 22:00

"Коли я писав блог по вбивству Фаріон, то зразу сказав, що ви будете здивовані вбивцею і мотивами", - пише у своєму блозі Борислав Береза, передають Патріоти України. "Зараз бачу сміхуйочки з приводу, що наступною жертвою мав бути Макс Бужанський. Про ...