"Новина зранку: ДБР, СБУ та "Альфа" проводять обшуки у Марусі Звіробій", - Зоя Казанжи

У так званому «колективному мозку» Зе-команди працюють резиденти, які свідомо готують повномасштабні виступи громадян проти діючої влади?

"Новина зранку: ДБР, СБУ та «Альфа» проводять обшуки у Марусі Звіробій. Он які сили задіяні по вилученню мобільного телефону! Он на що йдуть мої податки, які я справно виплачую, мовчки погоджуючись на відчутний ріст фінансування силових структур", - пише громадська діячка та письменниця Зоя Казанжи на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Багато ЗМІ назвали Марусю «блогеркою». Нагадаю, раптом хто не знає. Маруся Звіробій - українська доброволиця, інструкторка навчального центру ДШВ, громадська діячка. Вона активна учасниця Революції гідності, стала волонтеркою, створивши проект «Допомога пораненим Майдану».

Влітку 2014-го організувала полігон початкової військової підготовки, на якому волонтери-інструктори, що мали військовий фах, навчали початковій військовій підготовці бійців збройних сил України та добровольчих батальйонів перед виїздом на фронт.

Восени 2014 року командир 11-го батальйону ДУК «Правого сектора» з Київщини. У 2015 році Маруся зі своєю командою почала співпрацювати з 79 бригадою ВДВ, готуючи для них бійців на вже контрактну службу. Випускників її команди називали «Марусиними ведмедями».

У 2016-у році старший солдат та командир мобільної інструкторської групи десанту Збройних сил України «Марусині ведмеді» 199-го навчального центру ДШВ, що на Житомирщині. У 2017-у році стала військовослужбовцем бригади швидкого реагування Національної гвардії України, а вже за рік повернулась до лав десантно-штурмових військ з новим проектом.

На початку 2019 року, за підтримки командувача Десантно-штурмових військ та начальника Генштабу втілює у життя пілотний проект коротких ротацій в окремому розвідувальному батальйоні ДШВ у складі цього батальйону на контрактній службі. Має нагороди - орденом «Народний Герой України» та відзнака Президента України «За гуманітарну участь в антитерористичній операції».

Чому проходять обшуки? Наприкінці жовтня 2019 року разом із народною депутаткою Софією Фединою під час прямої трансляції обговорили спілкування Зеленського з армійцями в Золотому 26 жовтня. Вони припустили, що в одній з таких поїздок Зеленський може потрапити під обстріл або стати жертвою замаху.

Це – офіційна частина повідомлення. Варто нагадати, що межі свободи слова набагато ширші, аніж свобода медіа. Тобто, говорити і писати – це дві великі різниці, як кажуть в моєму улюбленому місті.

Якщо вийти на вулицю і спитати в людей, що вони думають про роботу президента Зеленського (а такий метод при прийнятті рішень радив сам президент Зеленський на відомому прес-марафоні), то, повірте, у половини дорослого населення України треба буде проводити обшуки. Ніякої СБУ разом з Альфою не вистачить, а слідчі ДБР просто повтікають з роботи, злякавшись обсягів.

Ще не встигли «оподаткування блогерів» виплюнути, як вже арешти підоспіли. На всіх парах мчать хлопці.

Висновків два:

1. Ми маємо владу, у якої відсутній/відбитий інстинкт самозбереження як базова опція функціонування організму;

2. У так званому «колективному мозку» працюють резиденти, які готують повномасштабні виступи громадян проти діючої влади".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...