"Ну що, дорогі співвітчизники, є розмова. Нові хуженєбудєт догосподарювались до відсутності грошей на оплату лікарняних", - нардеп

Новий законопроект "Слуг" щодо оптимізації виплат хворим, ще до винесення на голосування викликав величезну увагу як простих українців так і політиків, зазначають Патріоти України. Ось що пише про ініціативу тих ,хто обіцяв два роки тому негайний "Кінець епохи бідності" народний депутат Володимир Ар'єв.

"Ну що, дорогі співвітчизники, які казали «хуже нє будєт». Є розмова.

Нові хуженєбудуть догосподарювались до відсутності грошей на оплату лікарняних. Уряд, а точніше мінсоцполітики, збирається подати до Верховної Ради законопроект, яким різко зменшує виплати за хвороби. Якщо стаж до 5 років - отримуєш лише половину зарплатні (привіт, молоді, яка валила голосувати за Зе), 5-10 років - 60%, 10-15 років - 70%, 15-20 років - 80% і лише зі стажем понад 20 років нарахують лікарняні у розмірі зарплатні.

Роботодавцям теж привіт: якщо монобільшість за це проголосує, то їм доведеться платити не перші 5, як зараз, а 10 днів лікарняного. Тобто, в більшості випадків, все перекладається на них.

Все через те, що гроші в Фонді соціального страхування закінчились. Як наповнити бюджет Зе-влада поняття зеленого не має. Знає лише як цей бюджет пиляти.

Але ви, дорогі співвітчизники, які «хуже нє будєт», насправді, були праві. Гірше не стало - наступив триндець."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...

Чи це останній пакет допомоги від США? Чому ми маємо працювати з усіма заради України - Марина Данилюк-Ярмолаєва

субота, 27 квітень 2024, 0:15

"Міністр МЗС Дмитро Кулеба визнав, що в України немає плану Б на випадок перемоги Дональда Трампа на виборах президента США. Це досить недалекоглядно, з огляду на те, що колишній президент має упереджені погляди на Україну. А більш ніж половина республ...