Нумеролог спрогнозував, чи існує ядерна загроза з боку Білорусі руками Путіна для України

Заява російського диктатора Володимира Путіна про розміщення тактичної ядерної зброї у Білорусі може означати підготовку до втечі. Коли його режим у РФ закінчиться, він проситиме у Лукашенка надати йому політичного притулку. Таку думку висловив в ексклюзивному інтерв’ю нумеролог Владислав Грицай, передають Патріоти України.

"Квітень — це місяць, коли основною вібрацією є демонстрація сили. Таким чином ми будемо бачити, що у квітні буде прорив, буде конфронтація на рівні світових лідерів. Тобто ми бачитимемо своєрідну позиційну атаку — коли ще немає розвитку повноцінної атаки, однак один одного суперники «промацують». Тож в квітні заяви світових лідерів будуть направлені на те, щоб одне одного трохи залякати і поставити на місце", - розповів він.

За його словами, заява Путіна про розміщення ядерної зброї у Білорусі свідчить, що президент РФ Сі Цзіньпін мали домовленість. Втім, як виявилося, КНР залежні від США і фактично "кинули" Росію.

"Ми зараз бачимо, що досить багато було сподівань у росіян та путінського режиму, що Китай підтримає їх. Однак ми бачимо, що Китай насправді досить залежний і економічно, і ідеологічно від Сполучених Штатів. Там ніякого впливу російської економіки на Китай насправді немає. Насправді, якщо ми подивимося, які насправді місця займає експорт та імпорт Китай і РФ, виявиться, що це 16-те та 18-те місця. Тобто для Китаю Росія не така вже й важлива", - додав Грицай.

Він припускає, що розміщення ядерної зброї і сама заява свідчить про два сценарії. "Перший — не було справжніх домовленостей з Сі Цзіньпіном, тому що зараз з цією заявою путінський режим іде проти китайського «мирного плану», а отже немає в них ніякого союзу. Другий — росіяни хочуть розмістити ядерну зброю на території Білорусі, щоб їм було куди тікати. Ми зараз бачимо досить багато претензій у верхівці РФ — Пригожин, Кадиров та інші. Назріває досить великий конфлікт і зрозуміло чому. Для мене розміщення і самі заяви про розміщення ядерної зброї в Білорусі — ні що інше, як спроба зробити собі полігон, куди можна було б тікати. Це спроба збудувати собі шляхи для відступу. Кожен диктатор, коли закінчується його режим, просить політичного прихистку. Зазвичай такий політичний притулок готується заздалегідь", - підсумував нумеролог.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перетворити друге за величиною місто України на сіру зону: Кремль затіяв операцію проти Харкова, щоб з міста втекли люди, - ISW

вівторок, 23 квітень 2024, 9:40

Рупори Кремля також використовують занепокоєння щодо майбутньої наступальної операції Росії проти Харкова для проведення скоординованої інформаційної операції, щоб викликати паніку серед українців. . За оцінками ISW, ймовірність успішного наземного нас...

Народні прикмети на 23 квітня: Вранці потрібно виглянути у вікно і запам'ятати, кого першим побачили на вулиці

вівторок, 23 квітень 2024, 7:05

Християни східного обряду відзначають церковне свято 23 квітня на честь мученика Терентія, який відмовився принести жертву язичницьким богам навіть під загрозою тортур. Цей день зазвичай приносить тепло і ясну погоду. За повір'ями, сонце в цю дату вип...