"Нужно двигаться по цепочке - снизу вверх. Что детективы НАБУ и сделали": Агент НАБУ Шевченко розповів, як планують посадити Зеленського

Ланцюжок, за твердженням співробітника НАБУ виглядає наступним чином: Микитась-Татаров-Єрмак-Шефір і...

Агент НАБУ Євген Шевченко наголошує, що президент Володимир Зеленський обіцяв "посадки корупціонерів", але сам швидко став "тим, кого треба посадити". Свою позицію Шевченко озвучив у фейсбуці, зазначають Патріоти України.

"Як посадити до в'язниці президента країни, який покриває корупцію своїх друзів, а значить, є їхнім співучасником?

Безпосередньо до Зеленського підібратися складно, тому потрібно рухатися по ланцюжку - від низу до верху. Що детективи НАБУ і зробили - змогли знайти докази провини мільйонера і екснардепа Максима Микитася, який фінансував партію "Слуга народу"", - пише Шевченко.

Він нагадав, що Микитась пішов на угоду зі слідством і здав своїх подільників, серед яких опинився заступник голови ОП Олег Татаров.

"Татаров же, який володіє масивами інформації, може здати не тільки Єрмака з Шефіром, а й самого Зеленського, тому вся вертикаль влади стала на його захист", - вважає Шевченко.

Агент НАБУ вказав, що на захист Татарова діють генпрокурор Ірина Венедіктова, ДБР і Нацполіція.

"Ось так один лицемірний покидьок, який з усіх бордів розповідав нам про "весну" і якісь "посадки", дуже швидко сам став тим, кого треба посадити. Шкода тільки, поки посадити його нікому. Але це поки, товаришу Зеленський", - написав Шевченко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...