П'ять знаків Зодіаку найбільше схильні до шлюбних зрад. Особливо важко зберігати моногамію Рибам

Астрологи склали список знаків Зодіаку, які більше схильні до зради. Про це повідомляє "Яндекс Дзен", передають Патріоти України.

Риби (1 місце)

Їх непостійний і вітряний характер часто стає причиною зрад. Вони роблять те, що їм подобається, незважаючи на оточуючих і обставини. Але постійна увага партнера допоможе уникнути походу "наліво".

Водолій (2 місце)

Вони завжди хочуть чогось нового і цікавого. Тому такі пригоди можливі у відносинах. Але активна друга половинка може своїми зусиллями вплинути на результат подій.

Близнюки (3 місце)

Через велике кола спілкування і постійні нові знайомства Близнюків тягне на такі авантюри. Вони здатні дружні відносини перевести в щось більше.

Телець (4 місце)

Представники даного знака дуже люблять увагу, особливо з боку протилежної статі. Відмова партнера працювати над відносинами неминуче призведе до зради.

Овен (5 місце)

Від зрад вони прагнуть отримати нові емоції та враження. Особливо до цього їх підштовхують проблеми в особистих відносинах.

Лев (6 місце)

Вони зраджують рідко. Зраду партнера ніколи не пробачать. Але можуть піти на сторону в разі виникнення почуттів до іншої людини.

Стрілець (7 місце)

Вони вірні своїй половинці. Заради коханої людини готові на багато що. Зрадою можуть відповісти на зраду партнера.

Терези (8 місце)

Вони продумують кожен свій крок і чітко розуміють, що відносини не зможуть продовжитися після зради. Тому вкрай рідко можуть піти на таке.

Скорпіон (9 місце)

Ці люди захоплені своїм партнером повністю. Зрада може бути з їхнього боку, коли вже всі почуття пропадуть і втрачати буде нічого. Але частіше вони спочатку закінчують відносини.

Рак (10 місце)

Вони всією душею люблять свого обранця/обраницю і не готові зраджувати. Їм дорожчі спокій та гармонія у стосунках. Навіщо ризикувати?

Діва (11 місце)

Такі перфекціоністи не допустять плями на своїй репутації. До того ж вони дуже сімейні і люблять стабільність.

Козеріг (12 місце)

Вони дуже сильно довіряють своєму партнеру і вимагають того ж. Тому не можуть підвести людину, яка їм вірить.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...