Обґрунтовано нервують: Експерт пояснив, навіщо РФ стягує сили на лівобережжя Херсонщини

На Херсонщині російські окупанти повертаються на позиції, які залишили після скоєного ними ж теракту на дамбі Каховської ГЕС, передають Патріоти України.

Як пояснив військовий оглядач і полковник запасу Владислав Селезньов, ворог змушений робити це, оскільки втратив ресурси для ліквідації плацдарму на лівому березі Дніпра, яким зайнялися українські сили після відходу ворога.

"Путінська армія, перебуваючи в певних ілюзіях з приводу неможливості дій української армії на лівому березі Дніпра, перекинула від 13 до 15 тисяч своїх мобиків на інші ділянки фронту. До речі, серед тих мобиків були цілком пристойні частини і підрозділи. У тому числі десантники. Вони наразі виконують завдання на запорізькому напрямку, частково в районі Бахмута, частина з них в районі Лимана знаходиться.

Так от, після того як група наших військовослужбовців спецназівців взялася за дуже важливу місію – забезпечення плацдарму на лівому березі Дніпра в районі Антонівського мосту – російські генерали змушені були почати нервувати. Тому що вони не в змозі були тими силами та засобами ліквідувати цей плацдарм. Саме тому вони починають переміщати додаткові ресурси на лівий берег Дніпра", – сказав він.

"Росіяни нервують, тому підтягує ресурси. Це своєю чергою змушує їх відволікати ці самі ресурси з інших ділянок фронту, що, відповідно дає нам певну фору. Безумовно, ситуація дуже динамічна, і тут я вірю в ефективність дій українських розвідників і українських спецназівців, які діють на лівому березі Дніпра.

Це ні для кого не секрет, вони не тільки проводять розвідку і дорозвідку місцевості, вони дають вказівки для наших артилеристів, ... Потім успіхи, в тому числі зі знищення великих важливих складів з боєприпасами російської армії в Херсонській області, це результат тієї самої роботи", – додав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...