Обймав, наче рідного: Як Тищенко "заспокоював" нардепа, що отримав підозру за незаконне збагачення (фото)

У Мережі показали цікаву сцену з залу Верховної Ради, де одіозний нардеп Микола Тищенко "заспокоює" свого колегу зі "Слуги народу" Андрія Клочка, коли той щось довго шепоче на вухо Тищенкові. Фото опублікував нардеп Олексій Гончаренко у своєму Telegram, передають Патріоти України.

"Микола Тищенко чуттєво заспокоює свого колегу, депутата з партії "Слуга народу" Андрія Клочка, який нещодавно отримав підозру від НАБУ за незаконне збагачення", – зазначив Гончаренко. Про що саме шепотілися народні обранці – невідомо.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Це найбільша атака по РФ! Полетіли сотні дронів. Після атаки почався колапс, - Снєгирьов

понеділок, 20 травень 2024, 9:40

Росію і тимчасово окупований Крим накрила наймасштабніша атака безпілотників. Ціллю Сил оборони України були об'єкти критичної і нафтопереробної інфраструктури, а також кораблі Чорноморського флоту РФ. Російські ЗМІ вважають, що масова атака була прове...

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 9:23

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики)...