Обіцяли повернутися за два тижні: В Італії з в’язниці втекли двоє ув’язнених, щоб вирішити сімейні проблеми

Відомо, що матері своїм дітям допомогти не змогли б, бо теж відбувають тюремні терміни.

Двоє ув’язнених в Італії втекли з в’язниці, бо з’ясували, що в їхніх сім’ях проблеми – сини потрапили в погану компанію і їх зловили з наркотиками. Проте цікаво те, що ув’язнені пообіцяли повернутися через два тижні, пише видання The Times, передають Патріоти України.

Так, 40-річний Давад Зукановіч і 46-річний Ліл Ахметович втекли з римської в’язниці Ребіббія, де мали відбувати термін за шахрайство ще 9 років.

Як ув’язненим вдалося втекти? Чоловіки якимось чином вийшли зі своєї камери, спустилися з пожежного рукава і болторізом перерізали дріт в огорожі.

Вони навіть залишили в своїй камері записку, у ній вони пояснили, що повернуться через два тижні, коли вирішать домашні проблеми.

Вони також написали, що їхні сини потрапили в погану компанію, а через це вплуталися в оборудку, пов’язану з наркотиками, яка "пішла не за планом". Відомо, що матері своїм дітям допомогти не змогли б, бо теж відбувають тюремні терміни.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ракетний удар по Одесі: Пораненого екс-"регіонала" Ківалова забрала швидка - ЗМІ

понеділок, 29 квітень 2024, 20:27

В Одесі під час сьогоднішньої ракетної атаки поранено колишньго депутата Верховної Ради Сергія Ківалова За словами очевидців, літнього чоловіка забрала швидка с кровотечею, інформують Патріоти України. Як підтвердили УНІАН джерела у правоохоронних орга...

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...