Обхідні шляхи: Як залити повний бак і не стояти у черзі півдня (відео)

Користувачі коментують цю пораду по-різному. Деякі вказують, що спосіб працює не у всіх мережах АЗС та не у всіх регіонах.

Українські автомобілісти потрапили до складної ситуації через дефіцит палива. Щоб заправити машину за встановленими державою цінами, потрібно провести в черзі не одну годину. Але є й обхідні шляхи, передають Патріоти України.

На сайті оголошень з'явилося безліч оголошень про продаж талонів на пальне, а також продаж місць у черзі на АЗС. Деякі перепродують куплене паливо. Спекулянти не соромляться завищувати ціни до 100-125 гривень за літр бензину чи дизеля.

Блогер YouTube-каналу Autoexpert.ua поділився лайфхаком, як залити кілька літрів палива та не стояти в черзі пів дня. Він радить встановити кілька програм різних мережевих АЗС. У програмі є функція, яка дозволяє оплатити паливо заздалегідь. Після оплати можна відправитися на заправку та залити бак без черги.

Користувачі коментують цю пораду по-різному. Деякі вказують, що спосіб працює не у всіх мережах АЗС та не у всіх регіонах. Тому перед тим, як заздалегідь купувати паливо через програму, потрібно переконатися, чи доступна послуга у вашому місті.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...