Облаштувати підконтрольний шматочок Криму: На Арабатці відкрили важливий центр для туристів (фото)

​31 травня в Щасливцево на Арабатці (Генічеський район Херсонщини) відкрили туристично-інформаційний центр місцевої сільради.

Як повідомляє прес-служба сільради, це перший центр з надання інформаційних послуг для туристів на території Арабатської стрілки, а також в Генічеському районі, передають Патріоти України.

За словами голови сільради Віктора Плохушко, щорічно Арабатську стрілку відвідують близько 1 млн. Туристів. І потреба в якісних інформаційних послугах - виклик сучасності.

Після привітальних слів була невелика пізнавально-розважальна вікторина серед присутніх. Було цікаво, чи добре самі місцеві жителі знають свій край? Ті, хто назвав правильну відповідь, отримали в подарунок брендовану продукцію.
А право перерізати червону стрічку було надано туристам - гостю з Павлограда Юрію, який 6 років приїжджає на Арабатку 2 рази в рік на гаряче джерело, і гості з Харкова Ганні, яка поширює туристичну інформацію на ютубканалі «ValAnn».
Після цього присутні зайшли в ТІЦ для огляду приміщення, поспілкувалися і зробили фото на пам'ять.
На будівництво ТІЦ з бюджету Щасливцево сільради витрачено 200 000 грнн. Ще близько 200 000 грн. виділили на внутрішнє обладнання: закупівлю меблів, стендів, комп'ютерної техніки, телевізійного монітора, розробку поліграфічної та сувенірної продукції, тощо.
У ТІЦ туристи можуть дізнатися розклад транспорту, про туристичні атракціонах, екскурсії тощо.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...