Процес випікання хліба – це здатність людини творити магію власними руками. З однакових інгредієнтів можна приготувати безліч абсолютно різних хлібин. Між собою рецепти різняться пропорціями, способами замісу, ферментації, формування та способом випікання. Для господинь з досвідом, випічка будь-якого хліба не складає труднощів, а що робити, коли немає досвіду, або часу на приготування, а так хочеться відчути смак свіжого гарячого домашнього хліба. Для таких випадків і є рецепти, в якихтреба тільки об`єднати складові, залишити тісто на 1 годину, перелити в форму і через 40 хвилин - насолоджуватись домашнім запашним хлібом. Рецепт приготування такого хліба ви можете переглянути за посиланням нижче
У доньки російського актора-путініста Володимира Машкова, акторки Марії Машкової відшукалася сестра родом з України. Про це родички розповіли на своїх сторінках в Instagram, передають Патріоти України. Сестру Машкової звуть Міла і вона родом з Харкова....
"Прикол історії з поляками в тому, що Зеленський серед них має неймовірну популярність. І ця історія може загалом вилізти ПіСу боком на виборах. Так само, як ви критикуєте українську владу за цю історію, деякі поляки критикують свою владу за неї ж. Усі...