
Процес випікання хліба – це здатність людини творити магію власними руками. З однакових інгредієнтів можна приготувати безліч абсолютно різних хлібин. Між собою рецепти різняться пропорціями, способами замісу, ферментації, формування та способом випікання. Для господинь з досвідом, випічка будь-якого хліба не складає труднощів, а що робити, коли немає досвіду, або часу на приготування, а так хочеться відчути смак свіжого гарячого домашнього хліба. Для таких випадків і є рецепти, в якихтреба тільки об`єднати складові, залишити тісто на 1 годину, перелити в форму і через 40 хвилин - насолоджуватись домашнім запашним хлібом. Рецепт приготування такого хліба ви можете переглянути за посиланням нижче
Політична оглядачка Ольга Лень переконана, що візит Володимира Зеленського до США призведе до погіршення пунктів мирного плану для України, передають Патріоти України. "Мені здається, що Трампу абсолютно все одно на Україну. Таке відчуття, що просто на...
Бізнес-структури російського банкіра, колишнього "державного міністра" невизнаної Нагірно-Карабаської республіки Рубена Варданяна фінансували війну з Україною. Про це написав у Facebook політолог і військовий Кирило Сазонов, передають Патріоти України....