Процес випікання хліба – це здатність людини творити магію власними руками. З однакових інгредієнтів можна приготувати безліч абсолютно різних хлібин. Між собою рецепти різняться пропорціями, способами замісу, ферментації, формування та способом випікання. Для господинь з досвідом, випічка будь-якого хліба не складає труднощів, а що робити, коли немає досвіду, або часу на приготування, а так хочеться відчути смак свіжого гарячого домашнього хліба. Для таких випадків і є рецепти, в якихтреба тільки об`єднати складові, залишити тісто на 1 годину, перелити в форму і через 40 хвилин - насолоджуватись домашнім запашним хлібом. Рецепт приготування такого хліба ви можете переглянути за посиланням нижче
Сьогодні 21 квітня. Триває 1153 доба мужньої оборони України проти навали російських окупантів. . Які результати "перемир'я"? . Що сховано у заяві володимира путіна про Великодніє "перемир'я"? . Що зробили РОВ за час "припинення вогню"? Докладніше диві...
"Наш Великдень "порохом пропах". "Побєдобєсіє" давно замінило в Росії християнство і стало державною релігією. Перед РПЦ стояло завдання якось вписати в нову язичницьку віру старі християнські свята. Рішення знайшлося. Великдень тепер трактують як ще о...