
Процес випікання хліба – це здатність людини творити магію власними руками. З однакових інгредієнтів можна приготувати безліч абсолютно різних хлібин. Між собою рецепти різняться пропорціями, способами замісу, ферментації, формування та способом випікання. Для господинь з досвідом, випічка будь-якого хліба не складає труднощів, а що робити, коли немає досвіду, або часу на приготування, а так хочеться відчути смак свіжого гарячого домашнього хліба. Для таких випадків і є рецепти, в якихтреба тільки об`єднати складові, залишити тісто на 1 годину, перелити в форму і через 40 хвилин - насолоджуватись домашнім запашним хлібом. Рецепт приготування такого хліба ви можете переглянути за посиланням нижче
Конституція не дозволяє проведення парламентських виборів, якщо повноваження Верховної Ради завершуються під час дії воєнного стану, але прямо не забороняє обрати президента. Про це розповів член комітету ВРУ з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Фе...
Боєць 7-го батальйону 114 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ Сергій на позивний «Сержик» створив єдину у світі реактивну систему, встановлену на BMW-седані. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на 15-й армійський корпус. . Зах...