Процес випікання хліба – це здатність людини творити магію власними руками. З однакових інгредієнтів можна приготувати безліч абсолютно різних хлібин. Між собою рецепти різняться пропорціями, способами замісу, ферментації, формування та способом випікання. Для господинь з досвідом, випічка будь-якого хліба не складає труднощів, а що робити, коли немає досвіду, або часу на приготування, а так хочеться відчути смак свіжого гарячого домашнього хліба. Для таких випадків і є рецепти, в якихтреба тільки об`єднати складові, залишити тісто на 1 годину, перелити в форму і через 40 хвилин - насолоджуватись домашнім запашним хлібом. Рецепт приготування такого хліба ви можете переглянути за посиланням нижче
Наступом російських окупантів на Куп’янськ Харківської області командує колишній український офіцер Сергій Стороженко, який перейшов на бік Росії ще у 2014 році. Про це йдеться в матеріалі BBC, опублікованому в четвер, 18 вересня, передають Патріоти Ук...
"Про реальні результати української атаки вранці 12 вересня 2025 року на порт Приморськ і насосні станції нафтопроводу, які качають нафту до порту Усть-Луга (через динаміку кількості танкерів сирої нафти)", - пише журналіст Андрій Клименко на своїй сто...