
Процес випікання хліба – це здатність людини творити магію власними руками. З однакових інгредієнтів можна приготувати безліч абсолютно різних хлібин. Між собою рецепти різняться пропорціями, способами замісу, ферментації, формування та способом випікання. Для господинь з досвідом, випічка будь-якого хліба не складає труднощів, а що робити, коли немає досвіду, або часу на приготування, а так хочеться відчути смак свіжого гарячого домашнього хліба. Для таких випадків і є рецепти, в якихтреба тільки об`єднати складові, залишити тісто на 1 годину, перелити в форму і через 40 хвилин - насолоджуватись домашнім запашним хлібом. Рецепт приготування такого хліба ви можете переглянути за посиланням нижче
"Знаєте, найбільше вражає цілковите мовчання перших осіб держави після кожного нападу на військових ТЦК. Президент не коментує вбивства ветеранів. МВС не перебирає на себе розшук ухилянтів. СБУ не проводить профілактичних бесід із блогерами, які зібрал...
Мережею шириться відео жахливого влучання по цивільному об'єкту, передають Патріоти України. Щодо можливих жертв інформації наразі немає. "У Голосііївському районі пожежа. Попередньо, палає СТО", - повідомив мер Києва Віталій Кличко.