
Процес випікання хліба – це здатність людини творити магію власними руками. З однакових інгредієнтів можна приготувати безліч абсолютно різних хлібин. Між собою рецепти різняться пропорціями, способами замісу, ферментації, формування та способом випікання. Для господинь з досвідом, випічка будь-якого хліба не складає труднощів, а що робити, коли немає досвіду, або часу на приготування, а так хочеться відчути смак свіжого гарячого домашнього хліба. Для таких випадків і є рецепти, в якихтреба тільки об`єднати складові, залишити тісто на 1 годину, перелити в форму і через 40 хвилин - насолоджуватись домашнім запашним хлібом. Рецепт приготування такого хліба ви можете переглянути за посиланням нижче
Місяць тому, повідомляли про перші вуличні бої в обох містах – коли до них дісталися окремі ДРГ ворога. З того часу сіра зона біля Сіверська та Лимана значно розширилась, а російські малі штурмові групи все частіше проникають в міста і вже починають та...
Уша Венс була без обручки під час свого візиту на військову базу Кемп-Лежен у Річлендсі, Північна Кароліна, куди вирушила 19 листопада разом із першою леді Меланією Трамп. Для республіканців, які ставлять сімейні зв'язки на чільне місце своєї політично...