
Процес випікання хліба – це здатність людини творити магію власними руками. З однакових інгредієнтів можна приготувати безліч абсолютно різних хлібин. Між собою рецепти різняться пропорціями, способами замісу, ферментації, формування та способом випікання. Для господинь з досвідом, випічка будь-якого хліба не складає труднощів, а що робити, коли немає досвіду, або часу на приготування, а так хочеться відчути смак свіжого гарячого домашнього хліба. Для таких випадків і є рецепти, в якихтреба тільки об`єднати складові, залишити тісто на 1 годину, перелити в форму і через 40 хвилин - насолоджуватись домашнім запашним хлібом. Рецепт приготування такого хліба ви можете переглянути за посиланням нижче
Командир батальйону Вовки Да Вінчі Сергій Філімонов розповів, що відбувається на півдні Дніпропетровської області, де за останній місяць росіянам вдалося сформувати нові загрози для Сил оборони України, передають Патріоти України. «Я думаю, загроза для...
Голова українського Центру вивчення окупації Петро Андрющенко 8 листопада опублікував відео Мирнограда Донецької області, який обстрілює армія країни-агресора Росії, передають Патріоти України. . "Ще одне зруйноване росіянами місто, яке вони намагають...