
Процес випікання хліба – це здатність людини творити магію власними руками. З однакових інгредієнтів можна приготувати безліч абсолютно різних хлібин. Між собою рецепти різняться пропорціями, способами замісу, ферментації, формування та способом випікання. Для господинь з досвідом, випічка будь-якого хліба не складає труднощів, а що робити, коли немає досвіду, або часу на приготування, а так хочеться відчути смак свіжого гарячого домашнього хліба. Для таких випадків і є рецепти, в якихтреба тільки об`єднати складові, залишити тісто на 1 годину, перелити в форму і через 40 хвилин - насолоджуватись домашнім запашним хлібом. Рецепт приготування такого хліба ви можете переглянути за посиланням нижче
Під час переговорів української та американської сторін у резиденції Мар-а-Лаго в неділю, 28 грудня, на ланч подали традиційні американські страви. Зокрема, в меню був шоколадний торт під назвою Трамп, зазначають Патріоти України. Серед основних страв ...
Британське видання The Guardian опублікувало політичну карикатуру художниці Елла Барон, у якій мирні переговори між президентом США Дональд Трамп та президентом України Володимир Зеленський подані як цинічна сцена торгу, де доля України перетворюється ...