
Процес випікання хліба – це здатність людини творити магію власними руками. З однакових інгредієнтів можна приготувати безліч абсолютно різних хлібин. Між собою рецепти різняться пропорціями, способами замісу, ферментації, формування та способом випікання. Для господинь з досвідом, випічка будь-якого хліба не складає труднощів, а що робити, коли немає досвіду, або часу на приготування, а так хочеться відчути смак свіжого гарячого домашнього хліба. Для таких випадків і є рецепти, в якихтреба тільки об`єднати складові, залишити тісто на 1 годину, перелити в форму і через 40 хвилин - насолоджуватись домашнім запашним хлібом. Рецепт приготування такого хліба ви можете переглянути за посиланням нижче
У Гуляйполі Запорізької області, де зараз тривають бої за контроль над містом, російські окупанти захопили пункт управління одного з підрозділів Збройних сил України. Про це 25 грудня повідомила у Facebook журналістка hromadske Діана Буцко, передають П...
Ексголовком ЗСУ Віктор Муженко заявив, що наразі від оборони Донбасу залежить майбутнє Харкова. Він також прокоментував можливе взяття під контроль водогону «Дніпро-Донбас», яке може заблокувати Харків. Про це Віктор Муженко розповів в інтерв’ю «Радіо ...