Обрана Зеленським тактика стала розколюючим чинником для України, - політтехнолог Голобуцький

Більш патріотична частина електорату обрала ЄС, "Голос" чи місцеві партії, та й ватники теж повернулись від "слуг" до однозначно прокремлівських ОПЗЖ та Опоблоку.

"Недовго вони сиділи тихо... В Слов'янську на зауваження україномовної пасажирки щодо стягнутої на підборіддя маски на неї накинулись місцеві "патріоти Донбасу", намагаючись силоміць викинути з маршрутки: "Мы уже на таких насмотрелись, вон, довели страну непонятно до чего. "Громадська діячка"! Приехали к нам сюда, к нашему востоку, жизни от вас нет! Шо я, бл*, кажу, да! Покажи документы! Кто ты такая вообще? На каком основании ты снимаешь? Вышла отсюда, на х*й!", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"В цілому ці репліки повністю повторюють регулярно проголошувані тези Зеленського, тільки в нецензурний і дещо примітивний спосіб - Мендель зазвичай пише все те саме, тільки складнішими фразами. Але загальний посил збережено: "Україномовні патріоти почали війну і через них страждають прості люди, що хочуть миру".

Це в черговий раз мало би довести Зеленському, що не вдасться всидіти на шпагаті між патріотами і ватниками, щоб зібрати голоси і тих, і тих. І власне через цей його шпагат більш патріотична частина електорату обрала ЄС, "Голос" чи місцеві партії (до яких вже можна відносити і ВО "Свобода"), та й ватники теж повернулись до однозначно прокремлівських ОПЗЖ та Опоблоку. Бо там виборцям принаймні все одразу зрозуміло: хто і за що виступає.
Підсумок: Зеленському "ідеологічним шпагатом" не лише не вдалось об'єднати суспільство - обрана шостим президентом тактика стала розколюючим чинником для України".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В нагороду отримав грамоту: Одеський ексдепутат передав російській ФСО свою колекцію раритетних авто (фото)

середа, 24 квітень 2024, 22:02

Колишній депутат Одеської міської ради передав колекцію раритетних автомобілів на так звану виставку для федеральної служби охорони в столиці країни-агресора Москві, йому оголосили про підозру у пособництві ворогу. Про це повідомила Одеська обласна про...

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20