"Образ дня": Ксенія Мішина у чорному монокіні похизувалася фігурою (фото)

Українська акторка Ксенія Мішина разом зі своїм сином Платоном вирішила провести вихідні в атмосфері релаксу. Зіркова мама влаштувала вікенд в одному зі спа-готелів з відпочинком біля басейну на відкритому повітрі. Світлинами з вікенду Ксенія поділилася в Instagram, передають Патріоти України.

На фото, які опублікувала Мішина, вона бігла по алеї у купальнику. Тож шанувальники могли, як слід оцінити фігуру зірки. У чорному монокіні акторка продемонструвала струнку талію та підтягнуті ніжки.

"Образ дня", - підписала сонячні фото Мішина.

У коментарях підписники акторки наробили компліментів її зовнішньому вигляду та зазначили, що результати схуднення акторки просто приголомшують: "Скільки праці вкладено в це тіло, дуже класно", "Маєте чудовий вигляд", "Ви мій ідеал жіночності та краси", "Вау, яка гарна", "Шикарна".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ймовірність і повернення Криму, і кордонів 1991 не нульова, але, як кажуть про деякі ймовірності, близька до нуля, - Ян Валетов

середа, 24 квітень 2024, 0:30

"Позбавлення від будь-яких ілюзій - запорука нормального майбутнього для країни та психічного здоров'я її громадян. Тому стратегія завищених очікувань, як на мене, надзвичайно шкодить суспільству і ще не раз позначиться в майбутньому", - пише українськ...

"Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - Сергій Фурса

середа, 24 квітень 2024, 0:15

"І трошки про репресії на мінімалках проти тих, хто за кордоном. Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує: