Обстріляти українців ракетами за $1 млрд для росіян важливіше, ніж провести собі воду й нормально вимити д*пи, - журналіст

"Новини міста Макар'єв Костромської області РФ. Через мороз частина жителів залишилася без води, тому що в них у будинках немає водогону і вони набирали воду в колонках на вулицях, а колонки замерзли", - пише журналіст Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:

"Вони могли б просто обстріляти Україну ракетами на один раз менше і на заощаджені гроші зробити у місті новий водогін, щоб дати воду своїм громадянам.

Але натомість вони викидають мільярди на бомбардування українців, у яких у будинках водогін є. Замість того, щоб провести воду собі, витрачають усі ресурси на те, щоб води не було в сусідів.

Обстріляти українців ракетами за $1 млрд [для росіян] важливіше, ніж провести собі воду й нормально вимити дупи. Абсолютно кінчені виродки. І ця держава ще намагається комусь розповідати, як жити, і нав'язувати свої виродські порядки…".


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...