Обурені не тільки українці: Іван Дорн розважав росіян на Балі у новорічну ніч

Співак Іван Дорн потрапив у скандал, виступивши на Балі перед росіянами у новорічну ніч. Про те, що виконавець планує дати концерт там, стало відомо ще наприкінці осені 2023 року. Тоді в російськомовному сегменті активно почали рекламувати подію, нагадують Патріоти України.

Анонс виступу Дорна робив російський блогер Олексій Купін, що проживає на Балі. Росіянин в Instagram-stories публікував допис, де російською мовою повідомлялося, що Іван Дорн виступить 31 грудня в Klapa Beach Club Uluwatu. Що цікаво, заклад теж належить росіянинові. Його власником є російський бізнесмен Ніколай Нєчунаєв.

Реклама виступу Івана Дорна робилася російською мовою, а у коментарях чимало росіян раділи події та зазначили, що залюбки відвідали б концерт.

Згодом стало відомо, що музикант, попри війну в Україні, таки розважав у новорічну ніч росіян. Глядачі, які були присутні на концерті, публікували звідти фото та відео. Щоправда, їм було не до вподоби шоу Дорна. Вони обурювалися, що артист співав під фонограму.

Про розв'язану Росією війну в Україні та про щоденні обстріли окупантами українських міст та селищ Іван Дорн не сказав ані слова.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...