Обирай найкраще серед glo™

На правах реклами. glo™ призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції.

Завітавши на сайт glo™ ви можете вибрати один з девайсів, які вам більше до вподоби за характеристиками. Це можуть бути пристрої лінійки HYPER (glo™ HYPER X2, HYPER+, HYPER+ UNIQ) або PRO (glo™ PRO SLIM, PRO). Водночас ви можете обрати будь-який товар, відповідний вашим побажанням, девайси певного типу та забарвлення, а також цілий набір додаткових аксесуарів та захисних чохлів*.

Ознайомимося детальніше, що ви зможете знайти на сайті:

● Пристрої для нагрівання тютюну. Сьогодні представлені моделі, що розрізняються за температурою нагрівання у режимі Boost, розміром, дизайном та іншими особливостями.

● Захисні чохли. Є шкіряні, текстильні й силіконові моделі. Перші два варіанти мають основу з пластику. Останні мають кілька видів, наприклад, повністю або частково закривають корпус девайса.

● Додаткові товари. Щітки для чищення пристрою, USB-кабелі для зарядки тощо. Також ви знайдете прості та універсальні автомобільні утримувачі: вони представлені в декількох кольорах і підходять, як для моделей PRO, так і HYPER.

● Змінні панелі для glo™ HYPER+ UNIQ.

Придбати пристрої та аксесуари до них ви можете в режимі онлайн, оформивши замовлення на нашому сайті. Сьогодні продукцію glo™ купити також можна у фірмових магазинах glo™ studio і в роздрібних мережах. Точні адреси точок продажів розташовані в розділі «Де купити» на сайті бренду.

Крім того, до кожного девайсу glo™ у комплект входить зарядний пристрій, щіточка для чищення та інструкція. Використання щіточки допомагає зберегти повноцінну працездатність пристрою, адже завдяки правильному догляду смакові характеристики не змінюються і сторонній запах від нагрівальної камери не вивільнюється.

Додаткова інформація щодо пристроїв для нагрівання тютюну

То ж, якщо ви вирішили стати власником пристрою для нагрівання тютюну glo™, пам’ятайте, що після покупки нового девайсу його можна зареєструвати за допомогою унікального коду. Ви знайдете його в нижній частині упаковки, на наліпці помаранчевого кольору. Реєстрація потрібна для того, щоб у вас була можливість обміняти девайс, якщо він зламається. Більш детальну інформацію ви зможете дізнатися, ознайомившись з умовами гарантії.

Якщо у вас залишилися додаткові питання, наприклад, ви не знаєте, як узяти пристрій на тест-драйв, звертайтеся за персональною консультацією до операторів нашого call-центру за безкоштовними контактними телефонами 0-800-50-90-80 або 8008**.

* Ця продукція призначена для використання виключно з glo ™

** Дзвінки по Україні безкоштовні. Тільки для повнолітніх.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...