"Очевидно, довірене оточення з Путіним поводиться, як з тираном у глибокому маразмі", - Голобуцький

"Путін сьогодні теж додав градус абсурду їхньому Економічному форму в Пєтєрбурґє: героїчно винищив 5 "Петріотів" з двох наявних", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Но послушайте, если мы под Киевом уничтожили пять комплексов «Пэтриот», то что нам стоит уничтожить любое здание или сооружение в центре Киева? Нет таких ограничений".

Тобто, тільки за останні кілька днів, за заявами Путіна:

- вбитий Залужний
- вбиті бійці ЗСУ "10:1" окупанта
- знищені "5 "Петріотів" з 2-х...
Маразм. Звісно, є така штука, як пропагандистська брехня - тобто, можливо, Путін свідомо бреше для підбудови духу росіян. Але така брехня вимагає все ж іншого антуражу, відповідного подання.
А тут абсолютно серйозно і спокійно робляться очевидно ідіотичні заяви. Отже, Путін в цій інформації впевнений. І висновки про жорстко контрольований (дозований і форматований окремими групами впливу) доступ 70-річного Путіна до інформації, оперативної і загальної, дуже схожі на правду.
Очевидно, довірене оточення з ним поводиться як з тираном в глибокому маразмі: подають казочки, які йому точно сподобаються і втішать. Притому із кількатижневим запізненням, щоб старий маразматик гарантовано не встиг вже втрутитись і завадити чомусь. А для недобрих ранків заготовлені матюкливі частушкі Мєдвєдєва, котрі одразу піднімають настрій сцарю".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...