Очікують наступу ЗСУ: Росіяни знищили міст на Херсонщині (фото)

Партизани з руху Атеш у суботу, 19 жовтня, повідомили, що росіяни підірвали міст в окупованому місті Олешки Херсонської області. За даними партизанів, армія РФ побоюється наступу Збройних сил України (ЗСУ), зазначають Патріоти України.

Як сказано у повідомленні Атеш у Telegram, міст через річку Конка зруйнували вранці у п’ятницю, 18 жовтня. Там зазначають, що агент руху зі складу 61-ї бригади морської піхоти ЗС РФ повідомив, що це може бути пов’язано з «ймовірним наступом українських сил на Херсонському напрямку».

Партизани стверджують, що російські солдати з бригади морської піхоти вже нібито неодноразово отримували інформацію про можливий наступ українських сил. Рух українських партизанів додає, що також отримав інформацію про переміщення приблизно 1000 російських солдатів у бік річки Дніпро.

«Очевидно, що окупанти серйозно розглядають ймовірність наступу Сил оборони на цій ділянці. І не підривали б настільки стратегічно важливий міст без вагомих на те причин», — сказано у повідомленні.

В Атеш додають, що ймовірний наступ ЗСУ — це лише одна із версій, водночас росіяни могли підірвати міст з інших, поки що незрозумілих причин.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

«А ви що, не повтікали?»: Перші дні вторгнення. Про втіків і невтіків

субота, 19 жовтень 2024, 18:28

«А ви що, не повтікали?» – така реакція бійця ТРО на моє посвідчення на блок-посту в центрі Києва десь 27-28 лютого 2022 року є для мене досі одним із символів часу. Я тоді поспішав, як і кожного дня, в офіс на Лаврський – який став місцем дислокації 2...

Місцеві кажуть, що там виробляли ще дещо: У Ростові після вибуху загорівся цех з виробництва металопластикових вікон (фото, відео)

субота, 19 жовтень 2024, 17:06

В суботу, 19 жовтня, в Ростові-на-Дону пролунав вибух в цеху з виготовлення металопластикових вікон, внаслідок чого загорілася покрівля. Місцеві зауважували, що там нібито налагоджено виробництво пластикових частин БПЛА. Про це повідомляють в російськи...