Очолює "іспанську ТРО": Павло Зібров потролив Потапа

Український співак Павло Зібров висловив свою думку стосовно відомого репера та продюсера Потапа, який нині перебуває за кордоном, передають Патріоти України.

Павло Миколайович вважає, що нині у кожного свій шлях. Втім, він не зміг приховати усмішки, коли згадав про "іспанську ТРО". З цих слів стало зрозуміло, що артист натякнув на репера Потапа. Оскільки саме ця зірка часто наривається на хейт за те, що під час війни знаходиться за кордоном.

До того ж виконавець зробив припущення, чому репер покинув Україну. "Хтось втомився, відпочиває за кордоном, очолює "іспанську ТРО". Ну злякався, втомився, розгубився", - поділився Зібров в інтерв'ю Анатолію Анатолічу.

Так, український виконавець зазначив, що кожен по-різному сприймає обставини. І додав, що з такими особистостями все ж розбиратися не на часі. "У кожного своя нервова система. Потім, вже після війни, будуть розбірки, думаю", - зазначив Павло Миколайович.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...