"Одесит-зрадник вважає, що багато чого не встиг зробити проти України в інтересах окупанта", - Голобуцький

"ТСН взяла розлоге інтерв'ю у зрадника: засудженого на 15 років за російський прапор і колаборацію з ворогом одесита Олега Бєляєв (який стверджує, що він "русскій"). Він - один учасників одеського "антимайдану", що 2 травня 2014-го з битами вийшли проти українців (зараз дуже шкодує, що пішов проти українців тільки з битою, а не зі зброєю)", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Вважає, що багато чого не встиг зробити проти України в інтересах окупанта (котрий діє надто м'яко, обстрілюючи Одесу) - тільки трохи завербував таких же зрадників. Бо саме для цього і лишився на прохання російських спецслужб як правоохоронець з відповідною підготовкою - хоча планував ще 2014-го виїхати з родиною (має сина 15 років і дочку 16) до Росії.
Однак зараз подав себе в списки на обмін до Росії (родина, очевидно, втече за ним). Бо вже "не бачить себе в Україні" (ну, факт: з-за ґрат вести вербовку складно).
Як вважаєте, нехай сидить до старості, якщо доживе? Чи життя бодай одного нашого полоненого - гідний привід для обміну навіть такого гівна (хоча є всі шанси, що воно як ідейне негайно піде вбивати нас в "СВО")?".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...