"Одна колоритна брюнетка ледь вписалася в двері": Нардепка Геращенко розповіла, що дозволяють собі депутати в Раді

Народна депутатка від «Європейської солідарності» Ірина Геращенко відреагувала на скандальний пост народної депутатки Марʼяни Безуглої, в якому вона звинуватила генералітет, зокрема Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного, в зловживанні алкоголем. Геращенко у відповідь розповіла, що деякі нардепи можуть прийти до Ради напідпитку, а деякі – «пихнути прямо в залі айкосом», передають Патріоти України.

«В радянські часи був колись такий партійний дєятєль Лігачов, запамʼятався борьбою з алкоголізмом. Бачу, реінкарнувався в Марʼяну. Тут головне не вийти на самих себе. Бо поряд з Марʼяною в першому парламентському ряду сидить колишній журналіст Плюсів Сергій Ш, якого за всю цю каденцію тверезим ніхто не бачив. В цьому скликанні молоді ліца можуть пихнути прям в залі айкосом з під поли худі. Благо, журналістів на балконі немає», – йдеться у повідомленні депутатки.

Вона також розповіла, що одна нардепка від «Слуги народу» ледь «вписалася в двері» і їй допомагали зайти в залу. Геращенко додала, що іноді «після пленарного дня в цій компашці хочеться бокал просеко».

Зазначимо, Мар’яна Безугла в черговому скандальному пості дорікнула Валерію Залужному зловживанням алкоголю. Вона опублікувала фото генерала і заявила, що «це біда серед генералітету».

«Майте на увазі, що тут такий вигляд не із-за суворого сонця окопів (він дуже рідко вибирається бодай з кабінету, не те що з Києва), а із-за алкоголю, вибачайте», – йдеться у повідомленні депутатки.

Безугла також заявила, зо Залужний нібито шантажує керівництво, що у разі відставки нібито не залишиться в ЗСУ, а «звільниться через ВЛК».

Варто додати, що слова Безуглої про нібито проблеми з алкоголем та здоров'ям у Залужного вже підхопили російські ЗМІ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна таємно перекинула бригади під Харків перед російським наступом, - ЗМІ

неділя, 19 травень 2024, 19:32

Україна приховано перекинула додаткові сили під Харків за кілька днів до того, як росіяни вдруге від початку війни спробували прорватися до Харкова 10 травня. Про це пише британське видання Sky News, поспілкувавшись з бійцями однієї з таких бригад, пер...

"Заявление Путина о захвате Харькова: что он сказал на самом деле", - Ян Валетов

неділя, 19 травень 2024, 18:54

"Путин заявил, что у России нет планов брать Харьков. За три дня до вторжения он и его печальный конь утверждали, что планов нападения на Украину у России нет. Поэтому, если Путина говорит, что у него нет плана захвата Харькова, или Сум, или Чернигова,...