"Одна особа послідовно роками дискредитує Україну в очах багатьох наших партнерів. Для чого? Хтозна", - Голобуцький

"В Таллінні (так, випустили без питань, це ж не прості ви) під час П'ятої антивоєнної конференції "Форума свободной России" одна добре відома вам особа зробила чергову заяву. "Для меня настоящий фашизм - это записывать всех русских в фашисты". Особа, котру ми з принципу не будемо називати, очевидно хотіла підняти максимальний хейт - і це їй вдалось", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Однак лишається питання мети хейту. Для чого? Очевидно, особа послідовно роками дискредитує Україну в очах багатьох наших партнерів. Для чого? Хтозна.

Очевидно, що особа усіма силами обслуговує ідею "наш ворог не Росія і не росіяни, а виключно особисто Путін". Путін катував гетьманів в 16-18 ст, Путін спустошував землі і зміцнював окупацію у 18-19 ст, Путін власноруч вирізав Київ у 1918-му, Путін виривав колоски з рук селян у 1921-26-33-46, Путін розстрілював пачками і викидав дітей на смерть в 1937-40-44, Путін судив, саджав, засилав і розстрілював у 1950-60-70-80-х, Путін особисто винищував українців на Донбасі і в Криму 2014-го і потім, однієї хтонічної тушки велетенського Путіна вистачило на окупацію сотень тисяч кілометрів наших теренів з 2022-го, він встиг на кожні тортури і розстріл в Бучі, Милій, Ізюмі, Бородянці...
Я, звісно, не певен, що в зазначеної особи коли-небудь вистачало стратегічного мислення на таке, але все ж є ймовірність, що це він вже почав закидувати вудки для своєї кар'єри з прицілом на постпутінську епоху. Адже очевидно, що він - не українець, ніколи і ніяк себе з українцями не ідентифікував і Україна його ні зараз, ні в перспективі не цікавить.
Таких достатньо багато: вони, так вже сталось, мають паспорт України, але не хочуть мати стосунку до цієї містечкової сільської культури.
--
А може все значно простіше. Як в класиці: "Когда человек не такой, как вообще... и когда такой человек, ежели он вчёный, поднимется умом своим за тучи и там умом своим становится ещё выше Лаврской колокольни, и когда он студова глянет вниз, на людей, так они ему покажутся такие махонькие-махонькие, всё равно как мыши… пардон, как крисы…". В сенсі, це просто особиста приємність плюнути "з Лаврської дзвіниці" на майже всіх українців (бо "хвошизди")".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...