​Одна війна і так багато горя для родини Никоненко

Рівно 2 роки тому, 15 жовтня 2019 року, від кулі снайпера на Донбасі загинула Ярослава Никоненко. Від самого початку війни дівчина була волонтером, допомагала армійцям на передовій. Де на той час служили її батько Сергій та молодша сестра Богдана.

Сергій Никоненко з перших днів війни був на фронті. Загинув 18 січня 2015 р. внаслідок обстрілу російськими збройними формуваннями з РСЗВ «Град» села Трьохізбенка в Луганській області. Сергій отримав важкі поранення, лікарі не змогли його врятувати і чоловік помер в лікарні міста Щастя.

Додому з війни його привезла молодша донька.

Яраслава після смерта батька також підписала контракт зі Збройними Силами України і служила у 101-й окремій бригаді охорони ГШ ЗСУ. Про те, що вона на фронті, родина дізналася, коли їм повідомили про загибель Ярослави.

Ворог бачив у приціл своєї зброї обличчя дівчини. Розумів, що натиснувши на гачок своєї зброї, він обірве її життя. Цей постріл він зробив.

Земне життя Ярослави Никоненко завершилось .

Її родина втратила маму, доньку та сестру. Україна втратила ще одну захисницю.

Ні дня не забувайте про війну. Не забувайте дякувати тим, завдяки кому ваші рідні мають змогу бачити вас і обіймати. Тисячі українських сімей тепер про таке навіть не мріють, а до своїх близьких ходять лише на кладовище.

Світла пам'ять!

Фонд «Повренись живим»

Джерело

Опублікував: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Крынки… Острова окрашиваются… - Злий Одесит

середа, 8 травень 2024, 5:00

У командования группы войск «Днепр», пока ещё генерала Теплинского, возникает дилемма на уровне суицидального пата, а именно, что делать в ситуации, когда «верховный» назвал белое – чёрным, а ты уже второй месяц должен делать вид, что это так, когда да...