"Одно я не пойму: как можно ожидать налоговых поступлений от того, что фактически запрещено в Украине", - політолог

"Гетманцев взялся за порнуху. Только одно я не пойму, как можно ожидать налоговых поступлений от того, что фактически запрещено в Украине", - пише політолог Юрій Романенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Вместо того, чтоб легализировать порнуху, которую, как видим, в Украине очень даже любят, Гетманцев хочет, чтоб онлифанщицы и порнохабовцы больше платили. Так примите закон о легализации порно и освободите отделы кибербезопасности от тяжелого бремени созерцания половых актов, бесстыжих кисок и неловких камшотов, которые подрывают последние силы правоохранителей изнывающих от перегруза, но не способных устоять от соблазна раздеть на пару тысяч баксов моделей и аматаров, которые «душу й тіло» на визуальном фронте, чтоб хоть что-то заработать, пока экономика благополучно задыхается от экспериментов Данилы. Пан Гетманцев, инициируй легализацию порнухи, глядишь Украина получит новый локомотив экономики.

Навеяно вот этим постом Гетманцева:
"На жаль, не всі платники, що оперують сервісами для дорослих, однаково відповідально ставляться до оподаткування.
Так, відомий сервіс Onlyfans вже сплатив до державного бюджету України з початку 2023 року 944,1 тис. дол США. Водночас, компанія, яка оперує сайтом PornHub, ухиляється від реєстрації, у звʼязку з чим до неї був застосований штраф в розмірі 5543 дол. США та відповідне ППР спрямоване компанії та до Агенства доходу Канади.

Нагадую, що кожна копійка т.з. податку на Google йде на фінансування потреб нашої армії, а Україна за рейтингом PornHub на 14 місці серед інших країн по переглядам споживачів електронних послуг цього сайту".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд карти бойових дій за 25 вересня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 27 вересень 2024, 0:34

25 вересня, 945 доба оборони України проти російської навали. Ситуація на Вугледарі загострюється: які нові атаки готує ворог? Які втрати зазнає російська армія в цьому стратегічно важливому регіоні? Чи вдасться українським захисникам утримати позиції?...

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...